Diepe meditatie tijd

Ik bied ook via YouTube een paar healingmeditaties aan. Ze zijn uniek, helend en rustgevend. Luister ze net zo vaak als je wil!

Oordopjes in en even 5 minuten afzonderen

Deze powerbreakmeditatie is gemaakt naar aanleiding van de eneorme werkdruk welke het ziekehuis personeel had tijdens de Coronapandemie. Dat was in maart 2020. Nu is deze meditatie nog steeds goed werkzaam. Hij geeft een krachtshot wanneer je er sterk behoefte hebt aan een langere pauze. Wanneer je de tijd niet hebt bied deze meditatie een krachtig alternatief. 

Healing meditatie van 16 minuten om in je lichtkracht te staan.

Het gaan staan in je eigen Lichtkracht het licht wat in JOU zit. Deze krachtige healing meditatie helpt je om het oudste DNA in jou weer actief te maken. Het is bij vele van ons nog verstopt en moeilijk toegankelijk, deze video helpt je om je oorspronkelijke DNA weer actief te maken.
Het mooiste is om 30 dagen deze meditatie elke dag te doen. 

The Sound of Ilse of Iona

het vertrouwen

Een diepgaande transmissie meditatie van een half uur welke helpt dieper in je eigen lichtkracht te gaan staan. Hij is gemaakt tijdens ons verblijf op het spirituele eiland Iona in Schotland. Ondersteund door de Spirits van Iona welke vele natuurkrachten met zich meedragen. Zo werken de krachtige Green Marble ook welk de Iona Greenstone er aan mee. Net zoals de Marble Mine. Deze heeft een diepe indruk op mij gemaakt. En een diepe connectie heeft op het Hart van Moeder Aarde met name de achterkant.

Deze plek werkt op het vertrouwen dat je mag hebben in alles wat je doet en bent. Zo werken de Whale en Dragon powers ook mee welke zo liefdevol op het eiland en rondom aanwezig zijn. Geniet van de aarding in onze Moeder Aarde en de kosmische en galactische verbindingen die je verder helpen om meer bij jezelf te komen van wie jij in werkelijkheid bent.