Tijd voor ontspanning?

Massage geeft je mentale en fysieke ontspanning

Je ervaart nek en schouderklachten. Je onderrug zit vast. Je ervaart stress en zoekt ontspanning in je lijf.

Vaak zijn dit de gevolgen van ons huidige leefpatroon. Door je regelmatig te laten masseren merk je dat je beter in je vel blijft zitten. Zodat je langer fit en met plezier je werk doet. 

fysieke klachten en stress

Spanning sluipt er sneller in dan je denkt

hilversum paikea massage bindweefsel

Wanneer spieren niet goed gebruikt worden gaat bindweefsel zich vastzetten en verkleven. De spieren worden hierdoor nog strakker. Bewegingsvrijheid wordt minder, waardoor nek- schouder- en rugklachten ontstaan. 

We zitten te vaak achter ons bureau of doen veel tilwerk zoals in de bouw of in de zorg. De werkdruk neemt alleen maar toe. Als je hier niets aan doet gaat je werkplezier er aan. De pijn maakt je humeurig en haalt de ‘joy’ uit je leven. 

Stress en ongemak

De diepe ontspanning helpt het lichaam te herstellen. 

Nek- en schouderklachten

Je schouders voelen weer losjes en je kan je hoofd weer alle kanten opdraaien. 

Verminderde bewegingsvrijheid

Je ervaart een soepelere beweging in je lijf.  

massage

Wat is dat?

Massage is het in beweging brengen van lichaamsweefsel door dit te strelen, te wrijven, te kneden of te bekloppen. Het helpt bij het ontspannen en het wegnemen van de spanning en het stimuleert de bloedcirculatie in het weefsel en de spieren.

Vrij voelen in beweging

Doormiddel van massage ontvang je een diepere ontspanning, zowel lichamelijk als mentaal.De diepere lichamelijk ontspanning helpt je weer om je vrij te voelen en te bewegen.

 

massage

Ontspanning door cupping en bindweefsel massage

Met cupping en of bindweefsel massage maak ik het bindweefsel losser. Hierdoor kan ik de spieren gaan masseren en ontspanning geven. Met een snelle en herhalende (soms wat stevige) effleurages. De pijnlijke belemmering zit vaak in samengetrokken spieren, dit noemen we knopen. Met triggerpoint massage maak ik de knopen los. Gevolgd door een rustige massage. Je ontvangt een diepere ontspanning zowel lichamelijk als mentaal.

Diepe rust met klankschalen

Je kunt een massage ontvangen in de praktijk of thuis. Kom je bij me in de praktijk dan sluit ik ook nog wel eens af met een paar Tibetaanse klankschalen. Deze worden op of om je heen geplaatst. Dit geeft een heerlijke diepe vibratie in al je cellen, waardoor je nog meer rust ervaart.

We stemmen tijdens de behandeling voortdurend af waar jouw behoefte ligt. Ik voel aan waar jij het meest bij gebaat bent en baseer daarop mijn aanpak. 

De basis voor mijn aanpak is ontstaan bij de massage opleidingen en bijscholing van MOOD Massage.

anderen over John

“John geeft de massage die je nodig hebt of achteraf beseft dat het nodig was”

Door John merk ik dat ik steviger ga staan.

“Ik ben de afgelopen jaren veel met aarding van mezelf bezig geweest, maar door het contact met John voelt het alsof ik in een sneltreinvaart de verdieping die ik zocht aanga.”

Heleen

Het is niet altijd het pijntje zus of zo. Het brengt de balans terug. En geeft beweging en ademruimte. Juist omdat het niet altijd fysiologisch is uit te leggen. Is het prettig hoe John ruimte geeft aan het onverwachte. Met humor en tact dat ook de juiste plek geeft.

Van tevoren weet ik dat het confronterend kan zijn, pijnlijk ook. Achteraf weet ik zeker dat het verzachtend werkt. Ook al duurt het soms even voordat het lijf het zo voelt.
In ieder geval is het altijd direct verzorgend voor de ziel

Nicole

massage mogelijkheden

Massage in het atelier

In mijn behandelruimte kom je echt uit de sleur van de dag. Een zacht piano muziekje staat aan, het licht is gedimd en de behandeltafel verwarmt. Ik masseer de achterkant van je lichaam naar een diepe ontspanning. Naar wens sluit ik af met een klankschaalmassage voor een nog dieper ontspanning.

Massage aan huis

Ik kom bij je thuis, in je eigen vertrouwde omgeving. De massagetafel plaatst ik op de plek waar je gemasseerd wilt worden. Ik zorg ook voor de nodige handdoeken. Het grote voordeel is dat je na de massage niet meer de deur uit hoeft en lekker verder kan relaxen in je eigen omgeving.

Bedrijfs stoelmassage

In een rustige kamer of kantoorruimte met een zacht muziekje op de achtergrond nemen medewerkers plaats in een speciale ergonomische massagestoel. Ik masseer met mijn handen en ellebogen het hoofd, de nek, rug, onderrug, schouders, armen en handen. 

afspraak maken?

Wacht niet te lang, voorkom dat je meer spanning en pijn opbouwd!

Je kan een afspraak maken via de onderstaande button. Hier zie je meteen welke mogelijkheden in data en tijd zijn. Zit je tijd er niet bij, dan kan je mij altijd via de WhatsApp of telefoon benaderen. Je kan trouwens een massage boeken voor 1 of 1.5 uur. Handoeken hoef je niet mee te nemen.

Ik nodig je graag uit op mijn verwarmde massagetafel!