Voel jij je moe en niet begrepen?

Kom in evenwicht met jezelf als geheel: lichamelijk, geestelijk en spiritueel

Zodat er rust ontstaat in je hoofd en je lijf, het contact met je gevoel sterker wordt en een krachtige verbinding tot stand komt met je intuïtie. 

(over)vermoeid

Je voelt meer dan anderen in je omgeving

Je bent gevoelig. Misschien wel hoogsensitief, HSP. Je raakt snel overprikkeld en kan geen rust vinden. Dat maakt je moe. Je voelt je uitgeput.

Je sluit je steeds verder af van de buitenwereld. Je hebt moeite om er over te praten. Onbegrip in je omgeving zorgt ervoor dat privé- en zakelijke relaties steeds verder onder druk komen te staan. Anderen begrijpen je niet omdat ze niet hetzelfde voelen. Je begrijpt het zelf soms niet eens. Je levensvreugde raak je kwijt. Een burn-out ligt op de loer.

“Geef niet op, wees niet zwak” zei ik steeds tegen mezelf

Tot december 2016 werkte ik als manager bij een grote supermarktketen. Mensen raken en motiveren dat is helemaal mijn ding. Maar door de verharding en het onpersoonlijke gedrag in de organisatie voelde ik me steeds minder begrepen. Toch zette ik door!

Zowel zakelijk als privé kon ik niets met mijn gevoelens. Ik negeerde alle signalen. “Geef niet op en wees niet zwak” zei ik steeds opnieuw tegen mezelf. Totdat ik uiteindelijk niets meer kon hebben. Niet van mijn collega’s, niet van mijn gezin en zelfs niet van mijn kleinkinderen. Ik viel uit met een zware burn-out en móest mijn gevoelens wel serieus nemen…

 verdieping

Er is meer, dan je ziet!

Je weet er is meer dan wat je met het blote oog kunt waarnemen. Dat voel je aan alles. Het maakt je nieuwsgierig, ondanks de weerstand in je omgeving. Je wilt je daar graag verder in verdiepen, zodat jouw gevoelens en dat wat jij waarneemt betekenis krijgt.

Toen ik mijzelf eindelijk serieus nam ontdekte ik dat mijn gevoeligheid juist mijn kracht is. Al die tijd had ik mijn sensitieve kant genegeerd uit angst om niet aan het perfecte plaatje te voldoen. Ik heb een lange reis afgelegd, waarin ik mijn gave heb ontdekt. Dit heb ik doorontwikkeld met vele studies, healers en sjamanen. Dat heeft er voor gezorgd dat ik nu diep geconnect ben met de natuur, met mijn eigen natuur. Mijn Hoogsensitieve Persoonlijkheid, is nu mijn grootste goed. 

Holistische healing zorgt ervoor dat jij ontdekt wie je van nature bent.
Holistisch wil zeggen ‘als geheel’. Dus alles omvattend, zowel lichamelijk, geestelijk als spiritueel. Healing wil zeggen ‘heel worden’, het opnieuw een totaal mens worden. Met healing worden jouw energievelden bewerkt en kom je weer in evenwicht met jezelf, je sociale omgeving en de kosmos. Geen symptoombestrijding dus, maar healing van je hele systeem. Holistische healing heelt jouw als geheel, waardoor jouw gevoel betekenis krijgt

helen als geheel

Holistische coaching Paikea

Het holistische coaching traject geeft je inzicht in je diepste gevoelens. Tijdens het traject werk je aan rust in je hoofd en je lijf. Je versterkt je gevoel. Je gaat je verbinden met jouw grootste goed; Je intuïtie. En ervaart vrijheid in al je rollen, waardoor je weer geniet van jezelf, je familie, jouw collega’s en je omgeving.

Voordelen van holistische coaching: 

  • Je doorleeft je angsten waardoor je meer rust ervaart;
  • Je leert te luisteren en te voelen waardoor je in verbinding komt met jezelf, je omgeving en met de rest van de wereld;
  • Je leert op je intuïtie te vertrouwen;
  • Je leert van jezelf te houden en te kiezen voor dat wat jij nodig hebt;
  • Door de diepe verbinding met jezelf kun je ook een ander (weer) oprecht liefhebben.

holistische coaching

Samen streven naar hetzelfde doel

Om het beste resultaat te halen uit Holistische coaching is het belangrijk dat we samen streven naar hetzelfde doel. Daarom start ik elk traject met een voorgesprek om elkaar te leren kennen en verwachtingen met elkaar te delen. 

Behandelsessies bestaan uit; ontspanningsmassages, deep healing, (stilte) wandelingen en coachende gesprekken.

Holistische coaching

9 behandelingen van 2 tot 3 uur.
Na elke behandeling bespreken we waaraan je gaat werken of bij mag stilstaan.
Vaak wordt dit door de werkgever vergoed.

€1.200,- excl. Btw

anderen over John

‘Door John merk ik dat ik steviger ga staan.’ 

“Ik ben de afgelopen jaren veel met aarding van mezelf bezig geweest, maar door het contact met John voelt het alsof ik in een sneltreinvaart de verdieping die ik zocht aanga.”

Heleen

Healer, Verstilling

 Ik ervaar John als een hele heldere gids die voelt, weet en ziet en een ongelofelijke geneeskracht in zijn handen heeft.
Een man met een mooie magische wereld om zich heen met vele voelbare helpers en tegelijkertijd absoluut aards en goed in de terugkoppeling van zijn waarnemingen die zeer traceerbaar zijn als het om feitelijkheden gaat.
Heerlijk om met hem te ‘reizen’, opruimen en weer verder te openen in wat nu wil.

Irene

Schrijver, Kunstenaar

De reisafstand is mij te groot

Ik kan mij voorstellen dat reistijd soms een belemmering is. Maar zet het eens af tegen de verdieping van jouw levensreis voor de rest van je leven! In dat perspectief is het wellicht voor jou ook de moeite waard. ‘t Atelier is goed bereikbaar met eigen vervoer en openbaar vervoer. 

Wat is de investering in tijd?

De sessies bij mij op de locatie duren ± 2 uur.  De impact in je lijf is groot. Gun jezelf daarna voldoende tijd en ruimte om de sessie te verwerken. Plan minimaal een dagdeel vrij na iedere sessie.

Ik vind het een behoorlijke investering

Het is een investering in jezelf en jouw geluk. Je ontdekt jouw innerlijke kracht en vrijheid en komt in evenwicht met jezelf als geheel. De vraag of jij het die investering waard vindt kun je natuurlijk alleen zelf beantwoorden.

Is de investering aftrekbaar?

Ben je een particulier? Dan is het een investering in jezelf en je persoonlijke ontwikkeling. Ben je een werknemer? Dan kun je jouw werkgever vragen of hij wil bijdragen aan dit traject voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Ben je een ondernemer? Dan kun je de investering voor coaching als bedrijfskosten aftrekken.

Het klinkt wel een beetje zweverig?

Als je iets niet ziet, wil dat niet zeggen dat het er niet is. Ik snap dat dit soms lastig te begrijpen is. Jouw ‘onbegrip’ mag er gewoon zijn. Wel moet je er voor openstaan, zodat er diepe verbinding kan ontstaan.

Wil jij een diepere verbinding met jouw lichaam, geest en spirit?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.