Ervaar je stress, angst  of blokkades in je lijf?

Healing ruimt blokkades op zodat je weer rust en ruimte ervaart om je eigen levenspad te bewandelen.

In één healingsessie merk je al het verschil…

fysieke klachten

Zit je vast in je lichaam waardoor er fysieke klachten ontstaan?

paikea healing john hilversum aarding gevoel

Je vindt het lastig om bij je gevoel te komen. Je ervaart stress, angst of blokkades in je lijf. Je ervaart chaos en voelt je niet geaard. Of je mist gewoon ‘de vreugde’.
Soms hebben deze gevoelens een concrete oorzaak. Maar vaak ook niet. Je weet wel dat je niet in je volledige kracht staat, maar je kan ‘de vinger er niet op leggen’.
Meestal heeft dit te maken met gebeurtenissen uit het verleden. Soms uit een heel ver verleden. Dit noemen we trauma’s. De gebeurtenissen zitten dan vast in je lichaam. Hierdoor kunnen fysieke en mentale klachten ontstaan.

Met Energetische Therapie komen trauma’s aan het licht. Wat vastzit mag je laten gaan, zodat jij weer levenslust voelt.

Stress en ongemak wordt omgezet in diepe ontspanning, zodat het lichaam zich hersteld.

Chaos in je hoofd verdwijnt, de vele gedachten glijden van je af en maken plaats voor rust in je hoofd.

Je voelt meer, zodat je buik weer je raadgever wordt.

verbinding

Laat jouw vuurkracht branden

Met mijn ‘Energetische Therapie’ herontdek je wie je bent. Je komt bij je gevoel, dit is echt je grootste raadgever. Door focus en afstemming stroomt mijn helende energie. Dit ervaar je diep in je lijf. Er zit veel opgeslagen in je lijf wat belemmert om jezelf te zijn. Dit mag vrijkomen. Door dat wat je belemmert te aanschouwen, te omarmen en lief te hebben, ontstaat er ruimte en ‘versmelt’ het met je. Zodat je de last niet meer ervaart. Je voelt de energie weer stromen. Je staat weer stevig en geaard ‘als een oeroude boom’.

paikea gevoel natuurkracht

voelen

Samen gaan we de diepte in

Tijdens ons voorgesprek bespreken we waaraan jij wil werken. De energie bouwt zich dan al op. Terwijl jij op de behandeltafel ligt, maken we contact met de energie van jouw onderbewuste. Aanrakingen op bepaalde plekken van je lichaam ondersteunen dit proces.
Ik kan spontaan galactische, aardse of zelfs walvis klanken maken. De trillingen van deze klanken hebben een diepe werking op jouw onderbewustzijn.
Vertrouwen en openstellen is hierin heel belangrijk. Dat gaat niet altijd in één keer maar wel geleidelijk. Samen gaan we de diepte in. In het hier en nu.

Energetische therapie noemen we ook wel ‘healing’

Healing is een begrip uit de alternatieve geneeskunst en is zo oud als de mensheid. Het staat voor ‘heel worden’ het opnieuw een totaal mens worden. In evenwicht met jezelf, je sociale omgeving en de kosmos. Healing bevordert je welzijn via de bewerking van het energieveld dat ieder mens in en om zich heen heeft.

Zorg dat je geen volle agenda hebt na een energetische behandeling

Healing kan uitwerkingen geven in het lichaam. Zoals je lichter voelen, rillerigheid, koude ervaren, moeheid en emotionele ontladingen. Het lichaam heeft tijd nodig om de informatie te integreren.

anderen over John

“John creëert een ruimte waar alles precies is wat het moet zijn, zodat ik ook mezelf kan zijn. Daaruit groeit altijd iets moois!”

John kan in zijn behandelingen flink doorpakken. Hij weet met veel zachtheid en vertrouwen de diepe kern van een problematiek te raken. Hij heeft de eerlijkheid en confrontatiekracht van een echte grootvader.

Jeroen

Familieopstelling, Unfold your being

Voor mij was dit een eerste kennismaking met een healing. Ik voelde me direct op mijn gemak. Het duurde even, maar uiteindelijk kwam ik in een heel diepe ontspanning terecht, wat nog lang na de sessie aanhield. In de weken er opvolgend kwam ik tot heldere inzichten, zowel op spiritueel, emotioneel als op fysiek gebied . Hoe is het mogelijk!
Na jaren van fysieke beperkingen is er nu een weg omhoog waar ik heel dankbaar voor ben!! 

Damilla

healing behandeling

Healing

Bij een Healing werk ik met mijn helende energie terwijl jij op de behandeltafel ligt in mijn praktijk. Ook kan je via beeldbellen “ZOOM” een sessie met me doen, je bent dan gewoon in je eigen vertrouwde omgeving.

Deep healing massage

Bij een Deep Healing massage neem je na het voorgesprek plaats op de behandeltafel en werk ik met mijn helende energie. Je wordt zeer diepgaand gemasseerd door vele pijnlagen heen. Hierbij draag je alleen nog wat je zelf fijn vindt.

Healingsessie

Wil jij weer rust en levenslust ervaren?

Na één healingsessie wordt stress al omgezet naar diepe ontspanning en ga je veel meer rust ervaren. Plan een afspraak in of neem contact op voor meer informatie.