Healing

Ruim blokkades op en ervaar weer rust en levenslust

paikea healing hilversum

Bij een Healing werk ik met mijn helende energie terwijl jij op de behandeltafel ligt. Misschien fijn om mee te starten wanneer je voor het eerst bij me komt. Hierbij ben je gekleed en kan er een kleedje over je heen liggen.

Laat jouw vuurkracht branden

Met mijn ‘Energetische Therapie’ herontdek je wie je bent. Je komt bij je gevoel, dit is echt je grootste raadgever. Door focus en afstemming stroomt mijn helende energie. Dit ervaar je diep in je lijf. Er zit veel opgeslagen in je lijf wat belemmert om jezelf te zijn. Dit mag vrijkomen. Door dat wat je belemmert te aanschouwen, te omarmen en lief te hebben, ontstaat er ruimte en ‘versmelt’ het met je. Zodat je de last niet meer ervaart. Je voelt de energie weer stromen. Je staat weer stevig en geaard ‘als een oeroude boom’.

Wat anderen over John zeggen

Lieve John,  Het is altijd weer een verrassing wat er gebeurt bij een healing – hoezeer ik zelf ook denk te weten wat er nodig is. En het is altijd weer een geschenk. Oude pijn is losgelaten, en er is een gevoel van ruimte en lichtheid voor in de plaats gekomen. Dankjewel voor je aandachtige aanwezigheid, voor hoe je je openstelt en doorgeeft met een wijs en liefdevol hart.

Lieke

afspraak inplannen

Plan direct een healing in

Bij een Healing werk ik met mijn helende energie terwijl jij op de behandeltafel ligt in mijn praktijk. Ook kan je via beeld bellen “ZOOM” een sessie met me doen, je bent dan gewoon in je eigen vertrouwde omgeving.

Kies een datum en tijd. Zorg dat je na de behandeling niet veel meer hoeft te doen. Een healing werkt vaak nog enige tijd na.

Zit er geen passende tijd bij? Bel me dan of stuur een WhatsApp bericht.

Laden...