Reviews

*****

Anoniem: John heeft mij allereerst inzicht gegeven in emoties die diep waren verstopt in mijn onderbewuste. Vervolgens heeft hij mij geholpen om deze emoties te verwerken. Dit alles in één sessie! Deze was zeer waardevol voor mij!

*****

Damilla: Voor mij was dit een eerste kennismaking met een healing. Ik voelde me direct op mijn gemak. Het duurde even, maar uiteindelijk kwam ik in een heel diepe ontspanning terecht, wat nog lang na de sessie aanhield. In de weken er opvolgend kwam ik tot heldere inzichten, zowel op spiritueel, emotioneel als op fysiek gebied . Hoe is het mogelijk! Na jaren van fysieke beperkingen is er nu een weg omhoog waar ik heel dankbaar voor ben!!

*****

Ireen: Bij John ben je letterlijk en figuurlijk in goede handen. Wat een wijsheid, hoe geaccepteerd voel ik me, wat een bijzondere energie mag ik voelen en ook humor ontbreekt niet. John leert me vertrouwen, wat een gift. Het zijn heel bijzondere momenten bij hem, maar ook nog als ik alweer thuis ben. Ik mag een bijzondere weg samen met hem bewandelen. Dank je wel John!

*****

Pieternel: Bijzondere mooie, krachtige healing mogen ontvangen van John. Diepgaand, trefzeker, warm en respectvol. Een aanrader als je echte oude thema’s liefdevol aan wilt kijken en hulp wilt bij het ‘loslaten’.

*****

Hanke: John is een pracht mens met een heel bijzondere gave, die hij heel gewoon gebruikt, waarbij mooie dingen mogen ontstaan en oude zaken kunnen helen. Ik heb een aantal keren een healing van hem mogen ontvangen op momenten waarop ik zelf even niet meer wist hoe nu verder met mezelf, anderen, de wereld. En hij heeft me elke keer weer laten zien welke stap er nu genomen mag worden en die stap is terplekke gezet.
De woorden die ik wil gebruiken om hem te omschrijven zijn:
Liefdevol, vol aandacht, integer, wijs en met humor. John dank je wel!

*****

Hester: Eind oktober vorig jaar, na jaren van stress en toen een zeer verdrietige gebeurtenis, voelde ik aan heel mijn hoofd en lijf dat de grenzen waren bereikt. Ik kreeg van een vriendin het adres van John. Inmiddels ben ik drie keer bij hem geweest voor massages en healing.
Wat een fijne man, vanaf moment van ontmoeten krijg ik het gevoel ECHT gezien en gehoord te worden alhoewel praten niet eens nodig is. John voelt voor mij een , vanuit diepe verbinding, puur mens. Ik voel me ontzettend vertrouwd bij hem.
Ik ben hem zo dankbaar, mijn lijf kan langzaam weer ontspanning vinden, pijnen die ik zeer lange tijd had, zijn verdwenen, emoties komen los. Ik kom langzaam weer tot mijn eigen kern.
Zonder woorden voel ik dat John weet wat hij doen moet!
Dank je wel John ✨

*****

Sudhar: Ik heb een aantal sessies mogen ervaren met John (deep healing massage en healing sessies via Zoom). Prachtige sessies waar in alles mag ontstaan wat er op dat moment nodig is voor jou. John is een zuiver kanaal, waardoor de energie haar werk kan doen en kan stromen. John is warm, down to earth en humble. Ik raad deze sessies van harte aan. Het heeft mij veel meer rust en levenslust gebracht. Daar ben ik heel dankbaar voor. Dankjewel John ✨

*****

Eric: John heeft een gave en dat was voor mij gelijk duidelijk door de wijze hoe hij energie kan laten bewegen in het lichaam door aanraking. De healing massage heeft me weer even met beide benen op de grond en in m’n kracht gezet. Geweldige ervaring!

*****

Myrthe: Beste John, Ik ben gister per toeval bij jou terecht gekomen. Ik heb het als zeer bijzonder ervaren. Er kwamen veel emoties los en kreeg bepaalde inzichten. Toen ik dezelfde avond in bed lag na veel gehuild te hebben kwam er opeens ruimte in mijn lichaam. Hierdoor ontstonden nieuwe ideeën waarvan ik dacht dat ik daar nog lang niet aan toe was. Stap voor stap maar het verdriet maakte opeens plaats en ruimte voor iets nieuws.
Ik heb het als een zeer waardevolle sessie ervaren.
Bedankt!

*****

Petra: Lieve John, heel veel dank voor de mooie, respectvolle en indrukwekkende healing sessie vanmiddag! Dat ik dit zo heb mogen ervaren bij jou, in alle openheid, integriteit en vol aandacht, voelt als een geschenk. Zo bijzonder om diepe inzichten te krijgen in jezelf en dingen los te kunnen en mogen laten, het heeft me rust en ruimte gegeven. Ik sta weer in mijn eigen kracht, vol vertrouwen en dankbaarheid, wat was het intens en speciaal, je hebt me diep geraakt. Dank je wel John!

*****

LH: Lieve John,  Het is altijd weer een verrassing wat er gebeurt bij een healing – hoezeer ik zelf ook denk te weten wat er nodig is. En het is altijd weer een geschenk. Oude pijn is losgelaten, en er is een gevoel van ruimte en lichtheid voor in de plaats gekomen. Dankjewel voor je aandachtige aanwezigheid, voor hoe je je openstelt en doorgeeft met een wijs en liefdevol hart.

*****

Pauline: Mijn healingmassage heb ik nu twee keer bij John mogen ervaren. Ik ervaar John als een warme, wijze, intuïtieve gids, waarbij je je snel op je gemak voelt en daardoor volledig durft over te geven. Hij is de juiste persoon die je begeleidt tijdens je innerlijke reis. Tijdens de healingmassages durf ik mij hierdoor volledig open te stellen en te ontspannen, waardoor hij tot de diepste lagen kan komen. Dit kan confronterend en pijnlijk zijn, maar geeft ook gelijk ruimte voor verademing, ruimte en verlichting. Bedankt lieve John! Je bent goud waard.

*****

Linda: Een hele bijzondere heling sessie van John mogen ontvangen. John is volledig bij je aanwezig met grote liefdevolle aandacht. Hij stelt zich volledig open voor een groter veld van helpers en laat zich intuïtief leiden. Je voelt dat hij werkelijk vanuit zijn hart bij je aanwezig is. Energetisch gebeurde er veel, en was het voor mij een krachtige helende ervaring, waarbij ik beelden ontving die mij mooie en steunende inzichten gaven. Dank je wel John. Hartegroet, Linda

*****

Nicole: John geeft de massage die je nodig hebt. Of waarvan je achteraf beseft dat het nodig was. Het is niet altijd het pijntje zus of zo. Het brengt de balans terug. En geeft beweging en ademruimte. Juist omdat het niet altijd fysiologisch is uit te leggen. Is het prettig hoe John ruimte geeft aan het onverwachte. Met humor en tact dat ook de juiste plek geeft.   Van tevoren weet ik dat het confronterend kan zijn, pijnlijk ook. Achteraf weet ik zeker dat het verzachtend werkt. Ook al duurt het soms even voordat het lijf het zo voelt. In ieder geval is het altijd direct verzorgend voor de ziel.   Hartelijke groet, en tot de volgende keer!

*****

Evalidja: Eind juni voelde ik weer aan een healing van John toe te zijn nadat ik eind vorig jaar bij hem al zoveel mocht transformeren. Het gesprek vooraf was al helend, want John luisterde met veel aandacht en mede daardoor kon ikzelf in mijn eigen kracht zijn.  Het werd opnieuw een bijzondere sessie waarbij John met klank en handen die ene, oude pijn uit een ver verleden vond. Het lokte bij mij de kreet uit die ik ooit geslaakt had, als achtjarige, bij een naar voorval op de lagere school. Een oud trauma werd uit de weg geruimd en ik besefte nu mijn eigen weg te kunnen gaan. ~~~ Zoals ik dat eerdere keren heb mogen ervaren, bracht het contact van John met de voor mij ongeziene wereld verrassingen. Ik kreeg hulp, onder andere in de vorm een gouden draak (mijn scheppingskracht) en de blue whale,  blauwe vinvis waarvan ik pas nu ontdek dat dat het grootste dier op onze planeet is. Daarvoor moet je dan ook echt zijn bij John ! Ik ben hem er diep dankbaar voor.

*****

Janet: Mijn healing/massage bij John heeft wederom zoveel gedaan. Ik voel mij volledig gezien en gerespecteerd. Daarom durf ik diep te gaan. Mijn lijf voelt beurs  maar oh wat voel ik weer een ruimte van binnen. Ik kan weer zingen, diep ademhalen, mijn rug recht! Dankjewel lieve John.

*****

Irene: Ik ervaar John als een hele heldere gids die voelt, weet en ziet en een ongelofelijke geneeskracht in zijn handen heeft. Een man met een mooie magische wereld om zich heen met vele voelbare helpers en tegelijkertijd absoluut aards en goed in de terugkoppeling van zijn waarnemingen die zeer traceerbaar zijn als het om feitelijkheden gaat. Heerlijk om met hem te ‘reizen’, opruimen en weer verder te openen in wat nu wil.

*****

Jonas: Ik kijk altijd uit naar de sessies met John. Zijn sensitiviteit en compassie zorgen elke keer voor een bijzondere verbinding. Onze ontmoetingen geven mij elke keer precies wat ik nodig heb. Hij helpt mij verbinden met iets diepers, iets essentieels. Ook al ‘begrijp’ ik het niet precies, het opent mij naar een dimensie in mij Zelf die elke keer sterker wordt.   John creëert ruimte. Een ruimte waar alles precies is wat het moet zijn, zodat ik ook mezelf kan zijn. Vanuit daar groeit altijd iets moois!   Door de diepe, intense aanraking tijdens de ‘Behandeling’ kom ik er steeds beter achter wat ik los mag laten om Lichter vooruit te gaan.

*****

Heleen: ‘Door John merk ik dat ik steviger ga staan. Ik ben de afgelopen jaren veel met aarding van mezelf bezig geweest, maar door het contact met John voelt het alsof ik in een sneltreinvaart de verdieping die ik zocht aanga.

*****

Jack: Een bijzondere ervaring van krachtige heling op een fijne veilige plek. Dankjewel Paikea! Inlakesh

*****

Eva: Luisteren, John is daar een Meester in. Ogen dicht, voelt hij in en mee en komt dan met sprekende beelden. Daarmee kreeg ik helderheid over alles wat in mij gaande is rond mijn reis naar Egypte, het land dat in voorgaande healingsessies geregeld aan bod kwam. Pijnlijke ervaringen en mooie ontdekkingen kwamen beide in een ander daglicht. Ik ben je daar heel dankbaar voor John!

*****

Bert-Jan: Weer een sessie gehad bij John, De healing voelde zeer intens. Gedurende enige tijd had John zijn hand op mijnbuik waar het op een gegeven moment heel heet werd, maar niet onaangenaam. Hier vond een diepe transformatie plaats. De communicatie met John ervaar ik als zeer integer en voel me begrepen. En dat kwam tijdens de sessie ook aan de orde dat ik me vaak door mensen niet begrepen voel. Toen ik naar huis reed voelde ik een lichte misselijkheid. Voor mij was dat duidelijk een gevolg van dingen die getransformeerd worden en afvalstoffen die vrij gekomen zijn. Bij thuiskomst was de misselijkheid zo goed als verdwenen. Dank je wel John.

*****

Annelies: Wat eerst een sparringssessie zou zijn met collega healer John werd voor mij een healingsessie waarbij ik door John bewust gemaakt werd op de kracht van mijn voorouders die mij ondersteunen tijdens mijn persoonlijke reis en waarom ik sinds een paar maanden bij zoveel water in de buurt woon. Dankjewel voor deze inzichten. In licht en liefde, Annelies

*****

Jeroen: John kan in zijn behandelingen flink doorpakken. Hij weet met veel zachtheid en vertrouwen de diepe kern van een problematiek te raken. Hij heeft de eerlijkheid en confrontatiekracht van een echte grootvader.

*****

Carlo: Een fijne plek in een mooie, groene omgeving. Het gaat wat verder dan je reguliere massage – aan alles merk je dat je de volledige aandacht van John hebt. Ik voelde mij op mijn gemak.

*****

Mieke Vulink ♥: Sessies bij John zijn hele grote geschenken, waar ik me altijd op verheug! Ik wandel al jaren mee in therapeutisch Nederland; John kan zó liefdevol de kern raken vanuit het Hartperspectief. Ik voel het Christus Bewustzijn in en om hem heen aanwezig.   Compleet belangeloos geeft hij 100 %, iedere seconde dat je op de tafel ligt voel je dat er door de wederzijdse verbinding een veel grotere uitwisseling plaats vindt dan die tussen 2 personen.

Zijn overgave en toewijding maken altijd een diepe indruk op me. ‘Zo is het bedoeld’, weet ik – hij is als een goddelijk instrument dat de adem van vele Lichtmeesters en Lichtwezens door zich heen laat komen, en alles zo zuiver mogelijk doorgeeft.   John krijgt niet alleen essentiële informatie door over waar je innerlijk staat, over je helpers en Gidsen op je weg, over jouw taak in het licht van jouw Zielenplan.

Hij geeft healingen door die energetisch loepzuiver zijn. Ik kan maar van weinig mensen aanrakingen verdragen aan mijn lichaam, omdat ik voel dat ze zelf nog onverwerkte stukken in zich dragen die onbewust mee gaan resoneren, waardoor ik me niet volledig kan openen.

Bij John was het meteen goed, vanaf de eerste aanraking – waar hij altijd toestemming om vraagt – was er een volledig vertrouwen. De persoonlijkheid werkt dan niet meer mee, het goddelijke ‘werk’ gebeurt door hem heen waardoor er op een veel dieper niveau heling kan plaatsvinden.   Er werken velen uit hogere dimensies door hem heen. Tijd en ruimte bestaan niet meer, er is alleen een heel geconcentreerd NU waarin er ongelofelijk veel doorkomt en gebeurt. Wat hij als klanken en woorden, beelden en inzichten meegeeft werkt heel lang door in alle lagen van iemands Wezen.

Ik kan iedereen die vooruit wil komen op de Inwijdingsweg naar het Christus Bewustzijn, zoals die anno 2020 vorm krijgt, een sessie bij John van harte aanbevelen!

*****

Johannes: John is een integere lieve begeleider van je eigen reis. Hij heeft in zijn mars wat je op dit moment nodig hebt. Voor mij werkt zijn energetische aanpak perfect.

*****

Wim: John is een topper. Ik ontmoette hem jaren geleden, toen hij, net als ik, deelnam aan workshops te Veelerveen. Ik onthield steeds: die kerel, daar moet ik ooit bij terecht. Ruim een jaar geleden kwam ik ertoe. Inmiddels heb ik meermaals deelgenomen aan de White Whale Gatherings, net als aan de Down To Earth Gatherings en ook ettelijke persoonlijke één-op-één Energetische Therapie Sessies met John beleefd. Steeds een wonderlijk samenzijn. Steeds thuiskomen. Met zachte doch krachtige ‘hand/hart/buik/…’ geleid. Zijn werk gaat diep en in alle vertrouwen. Woorden schieten me tekort, mijn voelen zegt: Bij John, zit ik goed. X

*****

Lies: Dank voor de indrukwekkende healing, voor je zorgzaamheid en liefdevolle kundigheid. Het heeft veel in mij op haar juiste plaats laten vallen (en het valt geloof ik nog steeds).

*****

Janet: Gisteren een helende massage ontvangen van John. Wat een kado aan mijzelf. Volledig vertrouwen en kunnen overgeven aan al wat is. Hij weet raakt je met woorden, klanken en aanraking. Een nog diepere verbinding voel ik met Moeder Aarde en het Walvisbewustzijn, wat ik ervaar als mij veilig voelen in mijn lijf.   Graag kom ik weer terug voor een verdere verdieping.

*****

Bert-Jan: Ik mijn eerste sessie bij John gehad. Toen ik binnen kwam voelde ik meteen intuïtief dit voelt heel goed, dit is helemaal ok. Wat ik daarmee bedoel is dat ik een gevoel bij John heb van dat hij heel integer en zuiver van binnen is en daardoor mij en anderen heel integer en zuiver vanuit zijn hart de behandelingen geeft. Ik voel mij Gezien door hem en hij begrijpt hoe ik in elkaar zit. Integriteit en zuiverheid staan bij mij hoog in het vaandel Dit zijn voor mij essentiële voorwaarden om mijn proces aan te gaan met iemand en dus met John. In de praktijkruimte is een hele fijne serene liefdevolle sfeer aanwezig. Na de sessie had ik een innerlijke rust, wetende dat mijn proces met behulp van John wordt voortgezet zodat ik nog dichter bij mijn Kern kom d.mv. mijn pijnstukken tegen het Licht te houden en te laten oplossen waardoor mijn verbinding met het Christusbewustzijn verder wordt geïntensiveerd. Een ieder die met een soortgelijk proces bezig kan ik John van harte aanbevelen. Dank je wel John!

*****

Rozik: John is een bijzonder mens, zijn behandeling/ healing heeft mijn geraakt tot diep in mijn hart, mijn wezen. Zijn liefdevolle hart is helemaal aan het werk voor je. Zeer aan te raden!!!Als iedereen als John was, heerste al langer vrede op aarde.

*****

Mirte: Dankzij John heb ik weer meer de ruimte om innerlijk aan de slag te gaan.. heel fijn!

*****

Alice: John is een lieve en zeer integere begeleider tijdens het traject (White Whale retreat en intensieve massage) geweest. Samen zijn we, ondersteund door White Whale, mooie en intense sessies aangegaan met bijzondere uitkomsten voor mijzelf.

*****

Brigitte: Een praktijk die het bezoeken waard is, John brengt je diep in contact met Jezelf…prachtige workshops, sessies, massages en kristallen. Met een liefdevol respect voor AL wat Is, begeleid John je daar waar je mag zijn.

*****

Marian: Een liefdevolle en integere healing mogen ontvangen. Een workshop, massage of healing bij John kan ik zeker aanraden. Hij luistert goed naar je wensen en behoeften en handelt hier met volle aandacht en vertrouwen naar.

*****

Wende: Voelde me meteen op mijn gemak en John wist precies wat er in me omging. Heel fijne ervaring

*****

Josien: Dank je wel John. Het was nodig dat ik weer in mn licht kwam te staan. Het voelt weer goed..

*****

Inés: Heel erg dankbaar voor de diepte die geraakt kon worden. Dat zie je zelden dat iemand dat kan.

*****

Evalidja: Het was weer een prachtige sessie. Door John’s luisterend oor en invoelingsvermogen, meteen al bij het kopje thee vooraf, kwam er van alles in mij naar boven, zoveel emoties en tranen. Er mocht later van alles gebeuren : de belangrijke relatie die mijn energie blokkeerde kreeg een verrassende wending. Ik geloof dat het ook de energie van zijn werkplek – met o.a. een stones circle in het klein – is die er voor zorgde waarvoor deze bedoeld is : het ervaren van mijn kracht en vrijheid. Maar ook de aanwezigheid van de Spirit voelen en duidelijkheid krijgen over oude pijnen. Alsof dit alles nog niet genoeg was, tot slot vrij lange drumslagen op John’s mooiste trommel, gevolgd door de klankschaal. Dit was kennelijk een ‘wake-up call’ die, na een aantal weken van grondige reiniging gegeven heeft waar ik min of meer bewust naar verlangde : meer inspiratie en bezieling. Ik ben John en alle krachten die door hem werken dankbaar voor.

*****

Debby: Mooie praktijk! John is een vriendelijk en betrouwbaar mens, die het beste in jou naar boven weet te halen. Ik ga regelmatig naar Merlin’s Journey of kom voor een massage, healing of reading.

*****

Andra: De sessie bij John heeft weer beweging gebracht waar ik vastliep in mijn proces; erg fijn!

*****

Hans: Als iedereen in Nederland zo met zijn werk bezig is als John, werd er overal fantastisch werk afgeleverd. John je hebt me een nieuw mens gemaakt DANK

*****

Marian: Een liefdevolle en integere behandeling gehad, waarbij mijn wensen centraal stonden. Een behandeling die ik een ieder aan kan raden!!

*****

B: Ik vind dat John prachtig werk doet en mensen op een unieke en hele eerlijke manier weet mee te nemen in allerlei lagen van de aarde en van bewustzijn. Ook weet hij poorten te openen naar helende velden, waar prachtige transformaties mogen gebeuren.

*****

Carolien: Ik was echt niet geaard en John heeft mij beter in mijn aarding gebracht (zodat ik zoveel mogelijk wel in mijn kracht blijf en me niet omver laat blazen). Ik ben het leven hier op aarde een stuk leuker gaan vinden en het gevoel van ´heimwee´ is grotendeels verdwenen. Door John zijn oude blokkades aangeraakt zodat ze op zijn tijd losgelaten kunnen worden. John is een zeer krachtige, liefdevolle, integere Pilar of Light. En altijd een feestje om bij hem een workshop te volgen.

*****

Lidy: Rustgevend, en weet de punten te masseren die het hard nodig hebben.