Voelt het huis niet fijn?

Energetische ruimte reiniging ruimt oude energiën op

Je gaat je vrij en blij voelen in je gehele huis. Je voelt weer harmonie. Je merkt de flo op waarop het weer stroomt in en om huis. Je merkt dat je meer energie hebt en beter slaapt. Je ervaart meer innerlijke rust en zelfvertrouwen. 

vreemde klachten

 Je mist ‘de vreugde’ in je woonomgeving

de natuur in huis paikea homehealing energetisch ruimte reiniging

Soms voelt een ruimte niet fijn. Voel je je daar niet op je gemak. Krijg je rillingen op een bepaalde plek. Gebeuren er vaak ongelukjes. Gaat de elektronica vaak stuk. Branden spontaan de lampen. Misschien gaat de tv of radio ineens aan.
Of je mist er gewoon ‘de vreugde’ in je woonomgeving.

Een ruimte, zoals een huis, is soms vervuilt qua energie. Dit kan komen door gebeurtenissen van vorige bewoners, je familie geschiedenis. Of nog verder terug, soms nog van voor het bestaan van je huis.

Het wordt weer een passende jas!

Je werkt aan jezelf en soms ook aan je spirituele groei. Toch hebt ook wel last van terugval. Dit kan komen omdat de ruimte waarin je vaak bent ‘niet meer met je resoneert’. Deze zit dan in een lagere energie of de ruimte is energetisch vervuilt.

verbinding

Je ervaart het verschil

Hoe ga ik te werk: Na het contact maken met jou en het huis. Ga ik met je naar de ruimte welke het vervelendst aanvoelt. Terwijl we het huis doorgaan neem ik de energie in me op. Soms is het nodig om ook in de tuin contact te maken.

Wanneer ik klaar ben laat ik je de ruimte ervaren hoe die nu is en zal daarbij de uitleg geven wat ik ervaar. Daarbij kan je zelf het resultaat aftoetsen hoe het nu is geworden.

 

Ook winkels vragen aandacht

Ook wordt ik gevraagd winkels op te “schonen”. Er zit soms een oude energie in, of liggen ze op krachtlijnen. Waardoor klanten en medewerkers zich niet op hun gemak voelen in de winkel. Ook kan het omzet kosten omdat de klant er snel in en eruit wil gaan. Vaak onbewust, omdat ze zich niet op hun gemak voelen.
Ik kom vaak buiten de openings tijden van de winkel om de opschoning te doen.

voelen

Energie gaat weer stromen

De natuur naar binnen

Ik kan adviezen geven welke de ruimte beter zullen ondersteunen zoals gebruik van kristallen, planten of een stuk natuur naar binnen halen.

Als je kristal advies wil hebben dan kan ik wat proefstukken meenemen om dit te ervaren. Geef dit wel aan als je hierin wil investeren omdat ik dit niet standaard meeneem.

De ervaringen met energetische ruimte reiniging heb ik met:

 • Boerderijen
 • Landhuizen
 • Rijtjeshuizen
 • Tuinen
 • Appartementen
 • Werkplaatsen
 • Winkels
 • Kantoren
 • Schoolgebouwen
 • Kinderdagverblijven
 • Praktijkcentra
 • En een boot

anderen over John

‘Mijn huis is weer blij net als ik’

John is een integere lieve begeleider van je eigen reis. Hij heeft in zijn mars wat je op dit moment nodig hebt. Voor mij werkt zijn energetische aanpak perfect.

Johannes

Coach, Having My Management Take My Advise

Ik heb vele jaren de lampen in de huiskamer vervangen omdat ze vanzelf aan en uit gingen. Ook ging de tv ging soms vanzelf aan en voelde vaak een bries om me heen.
John heeft dit opgelost door contact te maken met een overleden familielid. Het komt niet meer voor, er is weer rust in huis.

Marjolijn

energetische ruimte reiniging

De energie weer voelen stromen in je woonomgeving

Twijfel niet langer en ervaar weer rust en positiviteit in je huis, bedrijf, lichaam en je leven!

Je kan via de onderstaande button een afspraak inplannen, maar je kan me ook bellen of via de WhatsApp bereiken.