Deep Healing Massage

Een diepe massage met helende energie door alle pijnlagen heen

Een trauma kan diep in het lichaam zitten. Met een deep healing massage kom je daar bij. Deze vorm van deep healing massage confronteert je met jezelf. Je gaat diepe pijnen onder ogen zien en ervaren. Waarbij ik constant invoel wat jij aankan. Je wordt bevrijd van (soms onverklaarbare) fysieke en mentale klachten.

In ons voorgesprek bespreken we de gradaties van diepgang die je tegen gaat komen. Tijdens de behandeling voel ik constant wat op dat moment het goed voor je is.

Een diepe duik
Terwijl jij op de behandeltafel ligt maak ik contact met je fysieke en energetische lichaam. Je kunt mijn helende energie dan al voelen. Vervolgens ga ik je masseren met olie en maak vastzittend bindweefsel los. Op diverse plekken geef ik extra druk waar je diep doorheen mag ademen. We gaan steeds een laagje dieper, vertrouwen en openstellen is hiervoor erg belangrijk. Je zult al snel merken dat er ruimte en energie vrijkomt!

Ik kan spontaan galactische, aardse of zelfs walvis klanken gaan maken. De trillingen van deze klanken hebben een diepe werking op jouw onderbewustzijn. En geven een gevoel van thuiskomen.

Uniek, zeer krachtig en diepgaand!

De Deep Healing Massage, is een lomi lomi healing massage die ik van de Tuhoe Maori uit Nieuw Zeeland heb geleerd. We hebben enkele jaren samen gewerkt en elkaar verder geholpen in ons healerschap.

Diepe rust met klankschalen
Hier in de praktijk sluit ik ook nog wel eens af met een paar Tibetaanse klankschalen. Deze worden op of om je heen geplaatst. Dit geeft een heerlijke diepe vibratie in al je cellen, waardoor je nog meer rust ervaart.

*Na de behandeling van 1.5 uur is er ruimte om je hier even te douchen en houden we een nagesprek met een kopje thee.

Healing kan uitwerkingen geven in het lichaam. Zoals je lichter voelen, rillerigheid, koude ervaren, moeheid en emotionele ontladingen. Het lichaam heeft tijd nodig om de informatie te integreren.

 

afspraak inplannen

Plan direct een Deep healing massage in

Kies een datum en tijd.
Zorg dat je geen volle agenda hebt na een energetische behandeling. Een healing werkt vaak nog enige tijd na.

Zit er geen passende tijd bij? Bel me dan of stuur een WhatsApp bericht.

Laden...