Kia ora,

De dagen worden korter en korter de komende week. En na de zonnewende op de 22ste gaan we weer lengen in het licht. Zo voelt het ook voor mij de laatste weken en dat zie ik dat ook terug bij mijn klanten. Ze zijn diepe processen aan het doorgaan waarin ‘eigen’ oude ‘duale’ levens in het licht komen te staan. Ze gaan duizenden of tienduizenden jaren terug, soms zie ik het nog verder in de tijd terug gaan.

De White Whale is altijd bij en in me aanwezig en dan reizen we de diepte in. We gaan vaak naar het begin van jouw oorsprong hier op aarde en kan je in je originele blueprint komen te staan. Wat ik zie dat je dan als het ware uitgelijnd wordt om al je uitschieters van duale leermomenten weer tot je te laten nemen. In deze energie heb je de mogelijkheid om veel te verwerken door de liefde van jezelf volledig te ontvangen en te omarmen.

Ik krijg wel eens de vreemdste beelden erbij te zien, die uiting geven aan het proces waarin je zit. De vertaling van de beelden vertellen dan het één en ander waardoor je nog dieper kan zakken in jouw liefdevolle bedding. Daar mag het meeste gebeuren en het meest van de tijd licht mijn linkerhand ook op je onderbuik. Dan wordt er ruimte gemaakt en mag je de uitnodiging aangaan om daar naar toe te gaan.

Soms gaat het gemakkelijk en wellicht heb je wat hulp nodig en dat komt dan ook altijd. En af en toe komt het vanuit een onverwachte hoek of van een bekende ziel. Magische processen noem ik het altijd maar waarin ook een stuk Joy naar voren komt. De Joy zorgt voor een diepere integratie en een liefdevolle glimlach. Winston Churchill staat me vaak bij en helpt me met de diepe focus, de onvoorwaarlijke liefde van hem zo groot 😊

Ik kan het alleen maar zonder sturing, dus vanuit het moment. En de intentie vanuit de pure liefde en ons voorgesprek. Ik wordt de laatste tijd ook ondersteund door mijn Whaledrum en mijn Hertendrum. Deze kan behoorlijk confronterend zijn, maar als je daar doorheen durft te gaan gaat er veel bij je open. De weg wordt meer en meer open gevouwen om nog meer licht te mogen ontvangen en te mogen zijn.

Vertrouwen daar draait het eigenlijk om, het blinde vertrouwen zoals ik het noem. Dat is het gedeelte vanuit de achterkant van het hart. Hier vanuit kan je niets zien en mag je gaan vertrouwen dat alles goed is. Maar wat is dat rete moeilijk, het is de overgave waaruit je mag gaan handelen. Niet dat dit bij mij al voor elkaar is maar toch merk ik dat zelf ik vorderingen maak.

Ik leefde vanuit tekorten en met enorme beren op de weg. En toch door de vele jaren heen wordt het lichter en kan ik volledig vertrouwen op het proces waarin ik zit. Om maar zo te zeggen er wordt voor me gezorgd, het klinkt gek maar zo voelt het. Wanneer ik maar mijn gevoel en intuïtie blijf gebruiken blijf ik in lijn met mijn lichtbron. Wanneer ik afwijk krijg ik weer een lesje welke ik mag doorleven.

John