High Light Healing, zorgt voor een stevige doorgroei in de lichtfrequentie

John Nieuwendyk

Datum evenement

29 juni 2023

Tijd evenement

20:00

Locatie evenement

Wat donker of pijnlijk is, mag je laten gaan. Door het in het licht te omarmen.

 

De zwaarte, het donkerte regeert soms nog teveel in je. Je ervaart soms de chaos en voelt je niet altijd geaard. Of je mist gewoon het Licht ‘de vreugde’. Je wil meer licht in je dagelijkse leven ervaren. Je voelt dat je naar een ‘hogere’ lichtlevel mag. Wil je de connectie hebben met het hoogste licht wat nu beschikbaar is? Soms is het lastig om dit alleen te bereiken. Met de ZOOM ‘High Light Healing’ kom je in deze lichtfrequentie steviger te staan.

 

Het kinderlijke plezier weer gaat stromen

 

Je ervaart weer, dat je uit licht bestaat! Dat je rugzak ineens een stuk leger is geworden. Dat de wereld je meer toelacht en dat het plezier er weer is. Dat de kinderlijke ‘Joy’ als ankerpunt in jou staat. Je hart en buikgevoel werken zoals in een lemniscaat ultiem samen. Dit heeft gevolgen voor je dagelijkse leven. De dagen worden intenser van geluk en liefde voor je.

 

De hoogste lichtfrequentie

 

Door regelmatig met de High Light Healing zoom mee te doen, merk je dat er verschuivingen in jou gaan plaats vinden. Deze lichtkracht wordt als zeer bijzonder ervaren en helpt de deelnemers hun heling beter en sneller te doen werken. Het is voor iedereen beschikbaar met veel of geen ervaring hierin. Of je nu een healer, sjamaan, lichtwerker of juist geen lichtwerker bent dat doet er niet toe. Dit hoogste licht komt vrij en mag via mij doorstromen naar ieder die dit wil ontvangen.

 

Avondindeling

 

Om 19:50 uur zit ik klaar in de energie en kan je vast inloggen. Om 20 uur start de High Light Healing meditatie en zal tot 21 uur duren. Zorg dat je beeld en geluid dan uit staan, hierdoor is de verbinding beter. Tevens wordt je dan minder afgeleid.
Om 21 uur gaan we onze ervaringen delen en kunnen er vragen gesteld worden. Als je niets te delen hebt is het fijn om dat ook even te communiceren.

  • Zorg dat je uiterlijk om 19:55 uur bent ingelogd

 

Meer informatie
Helaas het event is al geweest
Totaal aantal plekken 29

Event details

  • 29 juni 2023 20:00   -   21:00
Deel dit event
TOEVOEGEN AAN KALENDER