Verlaagde lichtfrequentie?

High Light Healing helpt met je doorgroei in de lichtfrequentie

Je ontvangt een geaarde hoge frequentie van lichtkracht. Hiermee kom je meer los van je karmische verleden , je blokkades. Deze frequentie heropend ook jouw oude kwaliteiten. En gaan je intuïtieve vermogens meer open staan.

Een hogere licht frequentie

Wat donker of pijnlijk is, mag je laten gaan.
Door het in het licht te omarmen.

paikea high light healing karma blokkade hilversum

De zwaarte, het donkerte regeert soms nog teveel in je. Je ervaart soms de chaos en voelt je niet altijd geaard. Of je mist gewoon het Licht ‘de vreugde’. Je wil meer licht in je dagelijkse leven ervaren. Je voelt dat je naar een ‘hogere’ lichtlevel mag. Wil je de connectie hebben met het hoogste licht wat nu beschikbaar is? Soms is het lastig om dit alleen te bereiken. Met de ZOOM ‘High Light Healing’ kom je in deze lichtfrequentie steviger te staan.

de hoge frequentie

Maakt het weer helder in je gevoel en gedachten

er komt ruimte

Het heropend jouw oude kwaliteiten

Meer waarnemen

De kwaliteit en de intensiteit van je waarnememingen gaan omhoog

verbinding

Het kinderlijke plezier weer gaat stromen

Je ervaart weer, dat je uit licht bestaat! Dat je rugzak ineens een stuk leger is geworden. Dat de wereld je meer toelacht en dat het plezier er weer is. Dat de kinderlijke ‘Joy’ als ankerpunt in jou staat. Je hart en buikgevoel werken zoals in een lemniscaat ultiem samen. Dit heeft gevolgen voor je dagelijkse leven. De dagen worden intenser van geluk en liefde voor je.

voelen

De hoogste lichtfrequentie

Door regelmatig met de High Light Healing zoom mee te doen, merk je dat er verschuivingen in jou gaan plaats vinden. Deze lichtkracht wordt als zeer bijzonder ervaren en helpt de deelnemers hun heling beter en sneller te doen werken. Het is voor iedereen beschikbaar met veel of geen ervaring hierin. Of je nu een healer, sjamaan, lichtwerker of juist geen lichtwerker bent dat doet er niet toe. Dit hoogste licht komt vrij en mag via mij doorstromen naar ieder die dit wil ontvangen.

Gronding in je lichtkracht

Je hoeft geen ZOOM op je pc/tablet gedownload te hebben. Gebruik te maken van de link die je toegestuurd krijgt is genoeg. Zorg dat je lekker en gemakkelijk zit hierdoor kan de energie goed gaan stromen. Fijn is het om op het einde je beeld en geluid open te stellen zodat ieder zichtbaar wordt.
Je krijgt dan de mogelijkheid om te delen over je ervaring of juist dat je geen ervaring had. Door er over te communiceren met elkaar beklijft het beter in je en krijgt de ontvangen lichtfrequentie meer gronding in je.

anderen over John

Ik was echt niet geaard en John heeft mij beter in mijn aarding gebracht

John kan in zijn behandelingen flink doorpakken. Hij weet met veel zachtheid en vertrouwen de diepe kern van een problematiek te raken.
Hij heeft de eerlijkheid en confrontatiekracht van een echte grootvader.

Jeroen

Familieopstelling, Unfold your being

Ik was echt niet geaard en John heeft mij beter in mijn aarding gebracht (zodat ik zoveel mogelijk wel in mijn kracht blijf en me niet omver laat blazen). Ik ben het leven hier op aarde een stuk leuker gaan vinden en het gevoel van ´heimwee´ is grotendeels verdwenen. Door John zijn oude blokkades aangeraakt zodat ze op zijn tijd losgelaten kunnen worden. John is een zeer krachtige, liefdevolle, integere Pilar of Light. En altijd een feestje om bij hem een workshop te volgen.

Carolien

Kustschilder, Masseur

Healing

De energie weer in je lichaam voelen stromen

Avondindeling
Om 19:45 uur zit ik klaar in de energie en kan je vast inloggen. Om 20 uur start de High Light Healing meditatie en zal tot 21 uur duren. Zorg dat je beeld en geluid dan uit staan, hierdoor is de verbinding beter. Tevens wordt je dan minder afgeleid.
Om 21 uur gaan we onze ervaringen delen en kunnen er vragen gesteld worden. Als je niets te delen hebt is het fijn om dat ook even te communiceren.  

  • Zorg dat je uiterlijk om 19:55 uur bent ingelogd
  • De financiële bijdrage bedraagt 20 euro
  • Aanmelden via de site
  • Eén keer per maand op de donderdagavond