Westminster Abbey

Het is maandagochtend en heb Agnes van het Whale House aan de telefoon. Wij hebben vaak een afstemming en nu besluit ik om hier een verslag van te maken voor mijn website.

Er wordt gesproken over de energie van het moment en over de workshop afgelopen vrijdag in Oisterwijk.

We komen verder in de energie en ik beland in de Westminster Abbey, daar waar ik afgelopen vrijdagavond ook belande. Ik zakte door alsof het een liftschacht was diep in de Draken velden welke nog niet naar buiten getreden zijn. Een vrij sereen gebied die verbonden is met het hart van Gaia merk ik op. Waarbij Agnes ook op resoneert met haar hartritme. De velden van de uiterste vrouwenkrachten komen daar samen. Ik zie de vrouwelijke vorsten van Engeland en Schotland daar in een cirkel aanwezig. Hun kronen worden afgezet en ze worden één met iedereen, gelijkwaardigheid met het volk, op een gegeven moment. Het manlijke gebied van Westminster wordt verbonden met de eenheid van het samengekomen zachter geworden vrouwen veld.

Paikea

Het veld van mijn nieuwe skull Damilla voel ik enorm aanwezig. Het hart van Gaia wordt zachter. Er komt een groene energie, een groene mist vanaf. Het groene hart wordt voller en zachter en zie de natuurwezens eruit verschijnen.

Balmoral 

Op een gegeven moment kom ik weer in Balmoral Castle terecht, het vrouwelijke veld van Gaia en de White Whale. Agnes zegt is Churchill daar ook en ja hij staat weer naast me. Wat zegt hij, zegt Agnes. Ik ben dieper contact aan het maken en voel hem in mij aanwezig. Ik zie hem dirigeren, ik zie hem dirigeren voor de ingang van Balmoral. Er is een machtsverhouding bezig daar onder de beheerders/verzorgers van deze krachtige plek. Dat wordt me laten zien. Agnes zegt is dit Atlantisch? Waarop ik zeg, ja, ja het is inderdaad Atlantisch. Er worden nu dingen aangeraakt die getransformeerd mogen worden rondom de troonwisseling. Agnes: Wat zegt Churchill tegen je, er is iets wat hij wil zeggen tegen je. En ja, hij zegt tegen me: Trust en support the whalepower, you are the transformator. Vervolgens komt de Unicorn uit mijn kruinchakra bij me omhoog, transformatiekracht. Om onder andere de gewonde kracht vanuit de White Whale vanuit Egypte, de Farao tijd, te helen.

Ik krijg op een gegeven moment een enorme diepe healing door mijn lijf in een hoge frequentie waarbij ik even in een soort van “out” ga!

Vervolgens krijg ik beelden van een aantal foto’s uit mijn leven van plekken waar ik geweest en nog niet geweest ben. Die plekken worden als een soort van collage voor me gemaakt, heel bijzonder om te zien. Alles veranderd in en om me heen.

En dan ineens zie ik het woord ‘PLACE OF FREEDOM’. En krijg dit vervolgens geprint te zien op de stenen van de Dam in Amsterdam.

Dam Amsterdam