Een oud bericht uit 2015 wat nog steeds actueel is!

De Bizon en het schaliegas

Vandaag was er weer een opleidingsdag van Merlin Teachings. Hierin werd vandaag gewerkt op het Hartchakra in diverse lagen. Op een gegeven moment komt ook de Overziel van de Bizon door die zijn Hart met ons wilde delen. Hierin hebben we diverse inzichten en verbindingen gekregen, welke heel mooi en dierbaar zijn.

7 Hooglanders op de heide

Na de lunch even een wandeling op de westerheide, direct naast het Atelier, komen we 7 Schotse Hooglanders tegen. En juist nu weer nadat de Bizon zich had laten ervaren bij ons, liggen zij op 50 meter van waar wij de heide op gaan. Nadat we ze op gepaste afstand bewonderen komen we weer in contact met de Overziel van de Bizon. Nu laat hij een beeld zien van stervende Bizons in Amerika. Dit omdat er geen water meer te vinden is en omdat de Bizon geen vervuilt water drinkt sterft hij liever en zo ook de gehele kudde.

Meer bewustzijn op krijgen

Het schaliegas wat in Amerika gewonnen wordt is zo schadelijk voor onze Moeder en zo ook voor ons en alle mede eigenaren van deze wereld. Er kwam meteen een soort van opporring bij diverse belangrijke personen in Amerika, ik telde er 17 waaronder Obama. Bewustzijn mag er meer komen bij hen en de personen die daar besluiten over nemen. Het kan altijd nog terug gedraaid worden.

Ik vraag jullie of je af en toe daar aandacht aan wil geven bijvoorbeeld in meditaties zodat het belangrijk blijft bij iedereen.

Dank je wel voor het lezen.
John