Merlin’s Journey on tour in Oisterwijk

Merlin

Datum evenement

10 september 2023

Tijd evenement

13:00

Locatie evenement

Over the Rainbow

Mis je de Magie van het leven?

Je voelt veel creatiekracht in je maar het komt er niet uit. De connectie met de natuur is er maar je begrijpt en ziet hem niet. Je ervaart er afgescheidenheid in. Je kan je niet thuis voelen in wie je van nature bent. Je voelt je niet gezien en niet vrij. Alsof de energie blokkeert in je waardoor je je niet gelukkig en creatief voelt. Je wilt plezier hebben in het creëren van dingen. Blij worden dat er energie stroomt waar het eerst blokkeerde. Dat je de natuur ziet, begrijpt en kan lezen. Dat je één bent met jezelf, je gedachtes, gevoelens en waarnemingen. Dat je er mag zijn en gezien wordt in wie je bent.

 

Deze Merlins Journey staat het welzijn van jou centraal, in de ontwikkeling van jouw Lichtkracht!

De ondersteuning die je van Merlijn mag ontvangen is onmeetbaar, het is zijn onvoorwaardelijke liefde voor jou. Tijdens deze reisdag gaan we diverse fases door, welke nog niet uitgekristalliseerd zijn. De rode draad is wel duidelijk, het openen en vergroten van jouw Hart. Het zakken van ’t hoofd naar ’t Hart is een lange weg en vaak denken we dat we er al bijna zijn. Toch als je voelt merk je dat er nog best wel een weg te gaan is.

 

De Creativiteit, de Kracht en de enorme Joy zijn de kenmerken wat in de Liefde van Merlijn zit.

Hij wil graag met je op reis en staat constant voor je klaar om je bij te staan. Mij is gevraagd om de energie van hem sterk te maken in het bewustzijn van alle cellen van de mens. Het werkt dan als een soort van katalysator door mij heen. Hiermee zullen de opgelopen trauma’s kunnen versmelten en oplossen of nog even een laatste stootje geven om geschouwd aan het licht te komen.

Elke journey is anders en sluit aan op jou, de energie van de dag en op de groep. Je krijgt precies de tools uitgereikt welke voor jou nuttig zijn waarin jij kunt bewegen.

Merlins Journey, is een reis die we samen aangaan in verbinding vanuit de Rainbow, de helende energie waaruit Merlijn werkt. En natuurlijk vanuit het Hart, het mooiste gebied van ons allen en het geheel.

 

***Je gaat je tijdens Merlins Journey steeds meer ontwaken van de Druïdische / Sjamanistische Meester Merlijn in jou. Zoals oude natuurvolken, de Sjamanen de Druïden en de Kelten, hun verbinding hadden met de natuur. Met het Magische vanuit jouw Merlijn iets creëren wat jou verder helpt in jouw waarheid.

***Elke journey is uniek en helpt je verder in de dimensies gaat staan. Uiteraard vanuit een goede aarding en met samenwerking van alle natuurspirits en Moeder Aarde. De bergen de rotsen de vlaktes de wateren de bomen de planten de Whale, de Draken. Alle levende wezens en hun hoogste Spirits zullen je helpen alle puzzelstukjes weer om te draaien in je cellen en een overzichtelijk geheel van te maken. Dit zonder er bewustzijn op te hoeven hebben.

 

Diepgaande activaties

De activaties zullen met diepgaande transmissies plaatsvinden vanuit jouw hoger zelf tot diep in jouw aarding. Je zult merken dat je steeds meer kracht in je systeem gaat ervaren naar mate het aantal bijeenkomsten vordert. Je zelf genezend vermogen wordt groter en zal ook jouw kracht / intensiteit van de healing, die je kunt geven, groter gaan worden.

De bijeenkomsten zijn gericht zijn op het ontdekken/ontwikkelen van jouw wereld in jouw gevoel. Het één zijn met alles wat er is, is het uiteindelijke doel. Misschien is het doel te groot maar stapje voor stapje wordt je begeleid om de verbinding weer terug te krijgen met de Natuurwezens die ons zo helpen met diverse stukken zoals, aarding, loslaten, angsten, vreugde en acceptatie.

 

De dagindeling

Om 13 uur starten  we met de eerste healings transmissie, gevolgd door het delen van de ervaringen. Na elke transmissie hebben we een korte pauze en een deelmoment over wat we ervaren hebben. Dit is nodig om het fysiek ook goed in ons lijf te integreren. Om 17 uur nemen we afscheid van elkaar.

 • De koffie en of thee staat klaar om 12.30 uur en kan je vast in de energie komen.
 • Natuurlijk kan je je eigen kristallen meenemen om deze in de energie op te laden.
 • Neem ook iets mee uit de natuur wat je dierbaar is of wat momenteel fijn voelt voor je.
 • De financiële bijdrage bedraagt  55 euro
 • Adres:  PASTOOR VAN BEUGENSTRAAT 35 – 5061 CR  –  OISTERWIJK  –  ( in het pand Koos Kluytmans Interieurs)
 • Graag aanmelden bij Rozik Vittor via: Info@overtherainbow.nu

 

 

 

 

Helaas het event is al geweest

Locatie evenement

Totaal aantal plekken 9
 • Over the Rainbow
 • PASTOOR VAN BEUGENSTRAAT 35
 • Oisterwijk
 • Nederland

Event details

 • 10 september 2023 13:00   -   17:00
Deel dit event
TOEVOEGEN AAN KALENDER