Beeldbellen via Zoom

Bij het beeldbellen via Zoom komen we face to face met elkaar in contact. Het gaat bijna hetzelfde als ‘live’ in de praktijk. Alleen nu zit je thuis, gemakkelijk in je eigen comfortabele stoel.
Je vertelt me waar je het over wilt hebben en daar richt ik mij op. Het kan zijn dat er tijdens de sessie zich ook andere dingen aandienen, dat deel ik dan met je.

Zoomcode
Op het moment dat je een afspraak maakt krijg je ook een Zoomcode toegezonden. Zorg dat je 5 minuten voor tijd de Zoomcode aanklikt, je microfoon en beeld aan zet.

Zorg dat je geen volle agenda hebt na een energetische behandeling
Healing kan uitwerkingen geven in het lichaam. Zoals je lichter voelen, rillerigheid, koude ervaren, moeheid en emotionele ontladingen. Het lichaam heeft tijd nodig om de informatie te integreren.

Beeld bellen zoom healing paikea

Lieve John, heel veel dank voor de mooie, respectvolle en indrukwekkende healing sessie vanmiddag! Dat ik dit zo heb mogen ervaren bij jou, in alle openheid, integriteit en vol aandacht, voelt als een geschenk.
Zo bijzonder om diepe inzichten te krijgen in jezelf en dingen los te kunnen en mogen laten, het heeft me rust en ruimte gegeven.
Ik sta weer in mijn eigen kracht, vol vertrouwen en dankbaarheid, wat was het intens en speciaal, je hebt me diep geraakt.
Dank je wel John!

 Petra