Zijn wie je bent!

Hieronder staan een aantale SoundCloud opnames van eerdere Transmissies, deep healing meditaties.

 

15 daagse deep healing meditatie Tutarakauika

11 minuten per meditatie

 

“Deze bijzondere meditatie kun je dagelijks doen op het tijdstip dat voor jou goed voelt.

Vanuit een diepe roeping voelde ik, in april 2021, dat deze 15 daagse mocht gaan doen. De verbinding met de Whale vanuit jouw leiderschap, staat op het punt om dieper voor jezelf te gaan staan. Tutarakauika betekend in Maori de leider van een groep walvissen.

De geboorte van een nieuw tijdperk dient zich aan. Dit terwijl het leiderschap wat in jou zit, zich verder mag gaan ontwaken. En de balans van de vrouwelijke energie zich hierin heropend.

De Whale heeft een diepe verbinding met het oude weten van Moeder Aarde, van het gehele heelal en de oorspronkelijke vrouwelijke energie. Zelfs nog de complete kennis die verloren was gegaan in Lemurië en in Atlantis.
De Tutarakauika helpt met de verbinding diepere lagen aan te raken en te gaan beleven vanuit jouw leiderschap. Dan wel de leiderschap die vanuit jouw oorspronkelijke Zijn komt. Welke diep gevoed is met de herinneringen welke je geleefd hebt. Vanuit deze kennis worden deze innerlijke krachten aangesproken om op één lijn te komen.

De kracht vanuit jouw kristallijne aardebron en de diepe verbinding met onze krachtige Maan. Helpen je dit potentieel in jou verder te versterken en het meer te gaan beleven. De erkenning van wie JIJ bent, de erkenning dat JIJ het belangrijkste bent, de erkenning dat de wereld om JOU draait!

Wanneer je jezelf vanuit liefde hiermee op nummer één kan plaatsen, ben je de wereld aan het veranderen. Dan help je de ander en natuurlijk alles en iedereen!

Love, John

Tonka Ixkaska Ixcaul

Jesua Light Healing, for 12 days!

We zitten in een turbulente tijd (december 2020) van vele veranderingen met soms al of niet gedwongen rust en verdieping. Deze periode is er veel met mij gebeurt zo heb ik ook mogen ervaren wat corona met me deed. Naast het beroerd voelen koortsig zijn en een aanslag op de longen gaf het ook verlichting.

Ik kon nog dieper in mijn meditaties transmissies komen welke vaak voor mezelf bedoeld waren maar ook werking hadden op mensen in mijn omgeving en waar ik ze mee deelde.

Jesua kwam dieper door me heen dan ooit te voren (vaak vanuit mijn basis, waar ik hem genesteld voel en door mijn hart weer naar voren of achteren eruit) waarbij de Mary lijn al diep door me heen ging. Nu was het de verdieping en ook de samensmelting van deze liefdevolle velden. Het sierlijk zigzaggend van links naar recht en van voren naar achteren en van rechts naar links en van achteren naar voren. Zo bewegen ze zich samen door het Christus Bewustzijn als een fijn geslepen Diamant en soms als een Diamant zo zacht als nevel en soms zo vloeibaar als water.

Net in het begin van de Coronatijdperk in maart kreeg in mijn Spiritname in het Lakota Maya door via een channeling van Judith Moore. Deze naam heeft veel betekenis voor me welke de verbinding met de White Whale, de White Bison en de White Condor betekend. En ook de directe verbinding met de Great Spirit en het spreken met de Wind. Tonka Ixkaska Ixcaul, het raakte me diep het was een begin van een verandering in mij. Het was meer de herkenning wat ik al tijden voelde maar nooit zo durfde uit te spreken.

De verbinding met de diepe oude lagen en kennis van Moeder Aarde via de White Whale. De kennis van de Aardse lagen met de connectie met de White Bison. Welke me in 2010 al een wit Bizonkalf geschonken werd door de Lakota White Buffalo Calf Women. Tijdens een meditatie kwam ze voor me staan, knielde ze voor me en schonk me haar Witte Kalf. Zeer ontroerd was ik met waterlanders op mijn wangen bleef ik haar met dankbaarheid aankijken.

De verbinding met de White Condor was nieuw althans de Condor was al jaren bij me. Zeker haar schouwende vermogen maar de White Condor was nieuw voor me. Dat was ook het moment dat ik hem zag achter me op mijn schouders staan en ook ver boven de bergtoppen zag vliegen.

Ik kreeg steeds meer de opdracht en de bevestiging binnen om een transmissie meditatie te doen welke met dit thema te maken heeft. Van 1 tot en met 12 december zal ik elke dag in afstemming zijn en zal ik een opname maken van een half uur. Daarin begeleid onveranderde Jesua het Christus Healing Light welke je zal helpen om nog dieper in jouw Christus Bewustzijn te komen en daarvanuit te leven.

Vanuit Liefde, John
Tonka Ixkaska Ixcaul