The circle, the magical lessons of the Whale

 

Te Tohora Wairua Ma’ de Grote Witte Walvis Spirit

 

De ‘Walvis en het Water’ zijn dragers van de kennis van de oorsprong van de aarde, de waterplaneet aarde waarop wij mogen leven.

De kracht en kennis van de Walvis (Whale) gaat verder dan we vaak beseffen. Onlangs kreeg ik het beeld van een soort black box die je in een vliegtuig hebt. Wat zich in de kern van de aarde bevind. Maar dan van de Whale, een kennisveld (black box) dat afkomstig van Sirius. Deze kennis openbaart zich nu via de Whale en het Water. Maar ook de Octopus, de Zeeschildpadden en de Dolfijnen helpen hierbij.

Veel kennis wordt via het woord verspreid, maar de kennis van de Whale gaat voornamelijk via de klank. In hun klanken zitten vibraties die de nog slapende delen in je activeren en je herinneren aan wie je bent. Via je gevoel komt dit actief bij je binnen. Je ontvangt zelfs de kennis van wie jij bent vanuit het moment dat je hier voor het eerst op aarde kwam.

De lessen van de Whale komen alweer 15 jaar bewust bij me binnen. Onlangs kreeg ik de opdracht van de White Whale Spirit om the Magical School of the Whale te gaan opzetten. En de wijsheid van de Whale te delen via de gechannelde transmissies met diepgaande klanken, die op dat moment gegeven worden. Het zijn diepgaande channelingen die je in al je cellen en energielagen kunt voelen. Jouw ‘oude’, oorspronkelijke kennis wordt hierdoor meer aangeraakt en heropend. Dit zal je bewustzijn vergroten. En zo is deze cirkel ontstaan:

 

The circle, the magical lessons of the Whale

 

Vanuit een samenzijn in vertrouwen gaan we de cirkel binnen. Het ontmoeten, delen en ontvangen staan centraal tijdens de cirkels.
Vanuit de kracht van de cirkel is iedereen gelijk, heeft iedereen een bijdrage en kunnen we elkaars schoonheid zien.
We zitten in een cirkel, met een kleine groep van maximaal 7 deelnemers. Je wordt ontvangen met koffie en thee en je kunt vast in de energie van de ontmoeting komen. Sommige personen vinden het fijn om gemakkelijke kleding aan te trekken en pantoffels mee te nemen.

Hou er rekening mee dat we na de lunch ook een stilte wandeling doen op de Westerheide aan de overkant van ’t Atelier (neem goede schoenen mee).

 

Het thema van deze eerste bijeenkomst

 

Deze vindt net voor de equinox plaats; het thema is: Loslaten…. Wat is loslaten, is dat werkelijk loslaten? Is dat vanuit ‘ik wil dit loslaten’?
We gaan dat onderzoeken en delen wat dat doet met ons. Ondertussen zal ik diepgaande inzichtelijke en helende transmissies begeleiden om je proces meer verdieping en meer wortels te geven.

De dagindeling

 

De deur is om 10 uur open; om 10.30 uur starten we. Voor 17 uur hebben we weer afscheid van elkaar genomen en gaan we weer onze eigen weg.
Vanaf 10 uur staan Koffie en thee klaar en kun je rustig in de energie komen.
Er wordt een eenvoudige lunch met vegetarische soep door ’t Atelier aangeboden.

Natuurlijk kun je je eigen kristallen meenemen om deze in de energie op te laden.

Er is plek voor 7 personen.
De cirkel wordt één keer per 6 tot 12 weken gegeven op de zondag.
Heb je een drum, neem hem dan mee. Aan het einde van de dag zullen we gezamenlijk de drums en onze klanken met elkaar laten versmelten.

Boek een ticket naar draagkracht bij de aanmelding.

 

–The White Whale en The Earth Whale tekeningen zijn van Sudhar Berkhout –

 

Ontvangen van de Tewhatewha, een twee handig Maori-clubwapen

Afgelopen zomer werd er door Tikirau, een Tuhoe Maori elder, de Tewhatewha ‘Tutarakauika’ aan mij ceremonieel overhandigd. Dit is om de Whale energie meer in Europa te kunnen uitdragen. De Tewhatewha is een Maori-clubwapen met een lange steel in de vorm van een bijl, vol carvings. Deze werd door ‘Te Tahina o te ra’, de spirituele leider, de sjamaan gebruikt tijdens de reis; een reis die niet zonder gevaren was.

Vol traditionele kledij en met een luid Maori gezang kwamen Tikirau en Te Kahu destijds hier het plein opgelopen. Dat gebeurde om 9 uur in de zondagochtend en de buurt werd daar een beetje wakker van. De dans, de beweging en het gezang was zo indrukwekkend dat mijn hele systeem stond te trillen. De tranen biggelden over mijn wangen terwijl ik midden op het plein stond en hen zag aankomen.

Met kleine oogbewegingen van Tikirau kreeg ik de Tewhatewha overhandigd; ik zag en voelde wat ik moest doen en hoe ik hem moest vasthouden. Ik ben zeer dankbaar voor deze zeer mooie ceremonie en de Tewhatewha.

Het bijzondere is dat Tikirau 3 jaar geleden naar een traditionele Carver was gegaan om deze Tewhatewha te laten maken. Maar de Carver had hem al een paar maanden daarvoor gemaakt! Hij had namelijk al een visioen gehad om deze te maken…

We worden zo mooi op ons pad begeleid, is dan wat er door me heen gaat.