We zijn ons steeds meer bewust van wie of wat we zijn. Toch merk ik bij mezelf dat dit niet altijd klopt van wie of wat ik ben.

Ik vind het moeilijk merk ik. Wie ben ik??? Als ik daarop inzoom dan kom ik bij een licht veld terecht waarin ik in een prachtige energie zit. Vol van liefde, magie en omarming naar mijzelf en de ander. Als ik uitzoom kom ik in velden waar ik ook in zit, soms wat donker van wat angst en van afgesloten zijn van iedereen. Van niets en van eenzaamheid.

Het is fijn om het eens te benoemen merk ik. Durf ik het ook te delen? Dat weet ik nog niet…….

De ijsberg in het water

Als ik weer inzoom merk ik het beeld op wat ik wel vaker heb. Het is de ijsberg in het water. Een plaatje uit een managementboek. Maar nu is het verhaal anders. Ik zie dat wij als lichtwerkers de berg omhoog aan het duwen zijn. Dit door in ons lichtkracht te durven gaan staan. Hoe meer we in onze lichtkracht gaan staan hoe meer de berg omhoogkomt en gaan we steeds meer in hogere dimensies leven.

Dit heeft wel een bijkomend effect, we trekken zo ook alle oude karma lagen omhoog. Deze lagen worden vaak nog eens beleefd wanneer ze boven komen. Je ziet het in de gehele wereld gebeuren, op grote en op kleine schaal.

Een stevige leerschool

Ik vind het niet makkelijk om aldoor in mijn licht te blijven staan. Vaak gebeuren er dingen in mijn omgeving om mij hierin te testen. Of om mij hiervan nog meer bewust te maken. Wanneer je actief bent in de vele dimensies krijg je ook de vele uitdagingen voor je kiezen. Een stevige leerschool kan je het wel noemen. Voor de één is het fijn op deze manier en voor de ander niet. Voor mij werkt dit, merk ik op. Ik mag zo nu en dan in de modder staan en voor de zoveelste keer onderuit gaan. Het werkt voor mij om vele uitdagingen aan te gaan en hierdoor meer in mijn lichtkracht te komen.

Op zoek naar het licht

Ik merk op dat de meeste mensen die bij me komen hier ook in zitten. We benoemen het alleen niet vaak. We zoeken naar het licht, maar eigenlijk mogen we zoeken naar onze donkerte, onze angsten. Het gaat tenslotte om het vrijmaken van wat ons in de weg zit in dit moment. En het moment te omarmen.

Het vrijmaken in dit moment, daar gaat mijn energie van stromen. Daar ben ik goed in merk ik, daar help ik mensen mee……

Ik durf het dus te delen, dank voor het lezen.

John