Energetische ruimte reiniging ruimt oude energieën op

Ik merk dat niet iedereen bewust is van de eigen woon of werkplek en welke invloed het op je heeft.

Ik word vaak door collega’s gevraagd, of ik een huis healing wil doen voor hun klant. Dat is omdat de energie ‘van die plek’ zo intens is wat zij voelen, dan besteden het graag aan mij uit. Natuurlijk wordt ik ook gevraagd door mijn eigen klanten en met liefde doe ik dat graag.

Een woon of werkplek mag met je mee groeien. Soms zijn de verstoringen te groot waardoor je je op die plek ongemakkelijk gaat voelen.

Vaak kom ik elektronica in huis tegen die heel verstorend kunnen werken. Zoals adapters, decktelefoons, bepaalde lampen en liften. Ook kunnen er oude meubels of kunstvoorwerpen een bepaalde energie bij zich dragen. Energie wat van de vorige eigenaren is geweest (erfenis, kringloop).

Of is er nog steeds een energie van de vorige bewoners in huis. Is er geweld blijven hangen of kom ik de energie (oude geschiedenis) van voordat het huis gebouwd is tegen. Onenigheid over de grond, eigendomsrechten van oude tijden!

Natuurlijk kunnen er ook natuurlijke verstoorders zijn. Zoals leylijnen of aftakkingen hiervan, wateraders die de energie kunnen oppikken vanuit de woonwijk.

de natuur in huis paikea homehealing energetisch ruimte reiniging

Wil je meer weten ook over hoe ik werk, of wil je meteen een afspraak maken. Lees dan verder op mijn site en klik hier!

Kia ora, John