De ervaringen van Chantal op Spotify,

Ik kwam elke maand bij Chantal om een stoelmassage aan haar en haar medewerkers te geven. Dit was altijd iets meer als een stoelmassage, ze vertelden mij dat ze er elke keer zo naar uitkeken als ik weer kwam. Altijd fijn om te horen natuurlijk. Nu is haar bedrijfsstructuur veranderd en kom ik daar nu niet meer. We hebben nog steeds contact en wellicht kom ik er in de toekomst weer.

Chantal nam contact met me op met een vraag of ik haar spoedig kon helpen. Diverse therapeuten en yoga oefeningen hielpen haar niet bij haar pijn, toen kwam ze bij mij.
Chantal heeft een Podcast over betrokkenheid en werkgeluk, inmiddels zijn er al meer dan 100 afleveringen zijn er te beluisteren.

In de eerste 11 minuten deelt ze haar ervaring ‘review’ over onze sessie!!!