Vanmorgen zat ik In de transmissie van de 22 2 2022 portel journey dagen. Het was de tweede dag dat die uitgezonden werd. Het was een prachtige energie die doorkwam. Op het laatst werd ik verrast.
Ik kreeg een beeld voor me, het beeld wat ik even zag was als White Buffalo Calf Woman. Maar zij was het niet, het was een andere gedaante. Ik raakte diep geroerd van de energie. Misschien werd ik nog wel dieper geraakt dan ik nu besef. En er vloeiden een paar tranen over mij wangen.

 

Unicorn White Whale Calf

Ik zag wie het was, het was de White Whale Man. Dit had ik niet verwacht en het beeld werd steeds duidelijker. Ik zag een White Man en in zijn armen had hij een White Whale Calf. Niet zomaar een White Whale Calf maar een Unicorn White Whale Calf.

Hij zette vervolgens een paar stappen naar voren. En boog naar mij toe, waarbij hij vervolgens het Whale Calf aan mijn schonk. In 2013 kreeg ik ook onverwacht bezoek, van zoals hij zei the White Whale Man. Alleen toen zag ik alleen een grote Witte Walvis, wat mij toen ook al diep raakte. Nu, na het totale plaatje te zien, wat ik nooit verwacht had. Dat hij daar zo was……

 

Merlijn

Ik ben er nog steeds geroerd van. En voel dat dit de komende dagen nog verder naar voren zal komen. Ik keek naar hem en naarmate ik meer en meer aan keek zag ik dat het Merlijn was. Hij keek mij in diep in de ogen aan. Ik smolt verder…………

 

John