Workshop: Herinner en spreek je Lichttalen, leer vol vertrouwen ‘spreken en klanken’ vanuit je kern

Je voelt je weer geaard, stevig en geconnect met je omgeving.

De energie bruist weer door je lijf waarbij je ook een diepe rust ervaart.

niet durven klanken

Lastig, om te klanken en lichttaal te spreken

paikea healing john hilversum aarding gevoel

Snap je de geluiden niet die spontaan uit je komen of hoor je dit misschien bij anderen. Wil je dit zelf meer ontwikkelen maar je weet niet hoe te doen.

Je zit misschien teveel in je hoofd. Je ervaart niet dat de energie van jezelf de aarde instroomt, zoals een bliksemafleider doet. Je vind het niet gemakkelijk om geaard te blijven, eigenlijk zo gegrond te zijn als een dikke rots die uit de grond omhoog komt. Welke ook zo gevormd is door het gevoel, het water.

Om met moeder aarde en de gehele kosmos tegelijk in contact te blijven lukt je niet altijd. Soms voelt het alsof je een bepaalde resonatie mist. Hierdoor krijg lukt het je niet om de klanken  te laten horen die in je zitten. Of voel je je niet goed genoeg om de de Lichttalen te mogen en kunnen spreken. Misschien voel je je hier wel heel alleen in. Begrijpt je omgeving je niet wanneer je dit probeert. En hierdoor ga je je niet ‘ont’wikkelen’ en beperk je je eigen krachtstroom.

Je komt echt tot de kern

Zodat je: buikgevoel weer een goede raadgever wordt

  Je gaat voledig aarden

  Zodat je: kan klanken vanuit je wortels

  Je ontdekt hoe diep en ver je kan rijken

  Zodat je: vanuit een oerbewustzijn je talen en klanken kan doorgeven

  Je krijgt meer vertrouwen

  Zodat je: doet waar je energie van krijgt

  verbinding

  Vreugde in wie je bent

  Het contact met je klank en stem gevoel maakt je blij

  Toen ik spiritueel ontwaakte kwamen allerlei geluiden uit mij, misschien herken je dit ook in jezelf. Ik kwam erachter dat ik oude talen en ook lichttalen sprak in diverse frequenties. Het mooie van deze talen is dat het helpt om je eigen verborgen krachten weer actief te maken. Ik kreeg wel eens te horen dat dit niet meer van deze tijd was en dat ik stil moest zijn. Maar dat kon ik niet en kreeg vertrouwen in, in wat ik deed en de geluiden die ik maakte. Heel vertrouwd en helend kreeg ik vaak terug van mijn cliënten.

  klanken

  De klanken gaan vloeien

  Healing meditatie in een hoge dimensie

   

  Het klanken is niet wat je zo maar even doet en kan leren. Je kan de klanken niet leren wel kan je ze in jou laten ontstaan vanuit een bepaalde energie. We gaan diepe helende meditatie doen waarbij we de energie laten groeien naar een punt dat de klanken vanzelf gaan komen. Ik zal je helpen om dit te laten ontstaan vanuit je Bron. Het is het hoofd wat er vaak wat van vind of wat anders wil laten klinken, dit zullen we duidelijk laten voelen en ervaren wat het verschil hierin is.

  We zitten in een huiskamerzetting in ’t Atelier. Daar ga de helende klanken meditatie reis met je maken. Door mijn diepe aarde connectie en mijn helende energie kom je diep in jouw aarding te staan daar waar de oerklanken ontstaan. Je maakt een persoonlijke reis welke ik begeleid in de groepsenergie.

  Ik breng de energie in een hoge dimensie waarbij we ondersteunt worden door de natuurkrachten van onder andere de Walvis, de Draken en de andere elementalen. Maar ook met het Christusbewustzijn, Merlijn en de vele Lichtmeesters en natuurlijk de Sterrenvolkeren. Oftewel het gehele veld van op en in de Aarde en de gehele Kosmos.

  anderen over John

  John creëert ruimte

  Ik kijk altijd uit naar de sessies met John. Zijn sensitiviteit en compassie zorgen elke keer voor een bijzondere verbinding. Onze ontmoetingen geven mij elke keer precies wat ik nodig heb. Hij helpt mij verbinden met iets diepers, iets essentieels. Ook al ‘begrijp’ ik het niet precies, het opent mij naar een dimensie in mij Zelf die elke keer sterker wordt.

  John creëert ruimte. Een ruimte waar alles precies is wat het moet zijn, zodat ik ook mezelf kan zijn. Vanuit daar groeit altijd iets moois!

  Jonas

  Astroloog, Filmmaker

  workshop: Herinner en spreek je lichttalen

  De dagindeling

  Om 10 uur starten we met een kennismaking en vervolgens de eerste healing meditatie, gevolgd door het delen van de ervaringen. Na een korte thee pauze gaan we verder met de tweede healing meditatie waarbij de Lichtklanken ook binnen komen. Ook weer met het delen van onzer ervaringen. Dit is nodig om het fysiek ook goed in ons lijf te integreren. We hebben een gezamelijk verzorgde lunch door ‘t Atelier aangeboden.

  Vervolgens gaan we gezamenlijk klanken en elkaar inspireren. Soms gebeurt het dat we elkaar verhalen gaan vertellen in Lichttaal. Hierbij resoneert je hele lichaam en mag er veel gebeuren op het wakker maken van je Lichttalen en klanken.

  De dag heeft geen vast programma hoewel ik wel het een en ander genoemd heb. Dit is om het creatieve proces los te laten en te laten stromen als een oude rivier!

  Tussen 16.30 en 17 uur nemen we afscheid van elkaar.

  • De koffie en of thee staat klaar om 10 uur en kan je vast in de energie komen. Je bent dan ook in de mogelijkheid om te shoppen in mijn snoepwinkeltje van kristallen en tincturen.
  • Natuurlijk kan je je eigen kristallen meenemen om deze in de energie op te laden.
  • Er is plek voor 5 personen
  • De financiële bijdrage bedraagt 105 euro
  • Aanmelden via de site