Be Merlin, Be Nature!

De magie van het leven weer ervaren

Maak contact met Merlin, maak contact met de natuur en de natuur in jou. Je gaat de natuur weer voelen en begrijpen wat ze te vertellen heeft. Maar ook wat het jou te vertellen heeft. Dat weer open gaat staan voor de verwondering van alles in en om je heen. Je gaat de kracht van Merlin ervaren, jouw Magie!

Jouw Natuur

Je mist de Magie van het leven

paikea merlin merlijn hilversum natuur nature

Niet thuis in jouw natuur

Je voelt veel creatiekracht in je maar het komt er niet uit. De connectie met de natuur is er maar je begrijpt en ziet hem niet. Je ervaart er afgescheidenheid in. Je kan je niet thuis voelen in wie je van nature bent. Je voelt je niet gezien en niet vrij. Alsof de energie blokkeert in je waardoor je je niet gelukkig en creatief voelt.

 

Je komt echt tot de kern

Zodat je: buikgevoel weer een goede raadgever wordt

Je krijgt meer vertrouwen

Zodat je: doet waar je energie van krijgt

je ontdekt de kracht van de natuur

Zodat je: vanuit een oerkracht in het dagelijkse leven in stapt

verbinding

Geluk en vrijheid ervaren

Eén zijn met jezelf 
Je wil plezier hebben in het creëren van dingen. Blij worden dat er energie stroomt waar het eerst blokkeerde. Dat je de natuur ziet, begrijpt en kan lezen. Dat je één bent met jezelf, je gedachtes, gevoelens en waarnemingen. Dat je er mag zijn en gezien wordt in wie je bent.

voelen

Energie gaat weer stromen

Op blote voeten op ontdekking
Ik neem je mee in een kleine groep om te ervaren wat de natuur je te vertellen en te bieden heeft. Dit doe ik als eerst met een deep healing meditatie in ‘t Atelier. Waarbij je ervaart dat je meer één bent met jezelf. Dat je energie door je gehele lijf stroomt. Weer connectie kan maken met de aarde. En de natuurwezens kan gaan ervaren. Om vervolgens naar mijn achtertuin de ‘Westerheide’ te gaan.

Je hebt de mogelijkheid om met blote voeten de wandeling te maken. Ik ga je helpen met het contact maken met bomen, struiken, landschappen of bepaalde plekken die zich aandienen. Aan het eind van de middag neem ik je nog mee met een verdiepende healing meditatie, waarna we de afsluiting doen.

anderen over John

‘Door John merk ik dat ik steviger ga staan’ 

Een praktijk die het bezoeken waard is, John brengt je diep in contact met Jezelf…prachtige workshops, sessies, massages, tincturen en kristallen. Met een liefdevol respect voor AL wat Is, begeleid John je daar waar je mag zijn.

Brigitte

Healer

Ik ben de afgelopen jaren veel met aarding van mezelf bezig geweest, maar door het contact met John voelt het alsof ik in een sneltreinvaart de verdieping die ik zocht aanga.

Heleen

Healer, Verstilling

Be Merlin Be nature

De magie en de natuur volledig in je lichaam voelen stromen

Een regenjas en zonnecrème
De dag is van 10 tot 17 uur waarbij om 9:45 uur de praktijk open is. Je kan dan alvast onder genot van koffie of thee in de energie komen. Er wordt door ’t Atelier een eenvoudige lunch aangeboden met een kom vegetarische soep. De gehele dag is er in ‘t Atelier thee, koffie en water ter beschikking.

  • zorg voor goed zittende kleding welke ook weerbestendig is
  • financiële bijdrage bedraagt 105 euro per persoon
  • adres: Jacob van Campenlaan 387 Hilversum
  • aanmelden via de site
  • maximaal 5 deelnemers
  • als je vragen hebt hoor ik het graag