Workshop:
2 Persoons

gehele dag healing, transmissies en ontmoet elkaar.

Vol vertrouwen ga je leven vanuit je kern.

Je voelt je weer uniek en geaard, stevig en geconnect met je omgeving. De energie bruist weer door je lijf waarbij je ook een diepe rust ervaart.

aardings klachten

Lastig, om in je ééntje goed te aarden?

paikea healing john hilversum aarding gevoel

We worden meer en meer gedwongen om rust te nemen en in stilte te gaan. Hierdoor merk ik dat er vele stukjes beginnen te knagen welke los willen komen. Dit lukt niet altijd even gemakkelijk merk ik.

Kom makkelijker los van stukken die je in de weg zitten. Waardoor je je vrijer en gegronder gaat voelen van wie jij bent in deze transformerende tijd. Maar ook dat je meer licht kan dragen waardoor je innerlijke bescherming groter word. Zie waar de ander in zit en waar bij jou de belemmeringen zitten waar je nog niet doorheen wil of kan. Je wordt hierbij volledig geholpen om daar doorheen te gaan.

Je komt echt tot de kern

Zodat je: buikgevoel weer een goede raadgever wordt

  Je gaat voledig aarden

  Zodat je: zonder prikkels stabiel staat

  Je ontdekt hoe diep je kan aarden

  Zodat je: vanuit een oerkracht in het dagelijkse leven in stapt

  Je krijgt meer vertrouwen

  Zodat je: doet waar je energie van krijgt

  verbinding

  Vreugde in wie je bent

  De verbinding met de ander maakt je open en blij

  Deze dag is voor 2 personen die graag samen de verdieping in willen gaan. Door deze veranderende tijd kwam ik deze vorm tegen. Het sprak me zeer aan en de deelnemers ‘die dit al doorlopen hebben’ nog meer.

  voelen

  Energie gaat weer stromen

  Dubbel-Healing Meditatie in een hoge dimensie

  Deze dag met een dierbare geeft weer energie om verder te gaan. Je voelt je weer gezien en geaard. Je staat weer stabiel in je energie terwijl je enorm bruist. Tevens geeft het rust en ruimte in je lijf. De diepe aarding zorgt, dat je weer in balans komt. Je voelt je herboren en komt in ‘jouw’ licht te staan. En met je dierbare gelijkgestemde gaat dit nog fijner en gemakkelijker. Je komt er nog dieper in en beklijft het beter!

  anderen over John

  Ik voel het Christus Bewustzijn in en om hem heen aanwezig 

  Sessies bij John zijn hele grote geschenken, waar ik me altijd op verheug! Ik wandel al jaren mee in therapeutisch Nederland; John kan zó liefdevol de kern raken vanuit het Hartperspectief.

  Compleet belangeloos geeft hij 100 %, iedere seconde dat je op de tafel ligt voel je dat er door de wederzijdse verbinding een veel grotere uitwisseling plaats vindt dan die tussen 2 personen. Zijn overgave en toewijding maken altijd een diepe indruk op me. ‘Zo is het bedoeld’, weet ik – hij is als een goddelijk instrument dat de adem van vele Lichtmeesters en Lichtwezens door zich heen laat komen, en alles zo zuiver mogelijk doorgeeft.

  John krijgt niet alleen essentiële informatie door over waar je innerlijk staat, over je helpers en Gidsen op je weg, over jouw taak in het licht van jouw Zielenplan. Hij geeft healingen door die energetisch loepzuiver zijn.
  Ik kan maar van weinig mensen aanrakingen verdragen aan mijn lichaam, omdat ik voel dat ze zelf nog onverwerkte stukken in zich dragen die onbewust mee gaan resoneren, waardoor ik me niet volledig kan openen. Bij John was het meteen goed, vanaf de eerste aanraking – waar hij altijd toestemming om vraagt – was er een volledig vertrouwen. De persoonlijkheid werkt dan niet meer mee, het goddelijke ‘werk’ gebeurt door hem heen waardoor er op een veel dieper niveau heling kan plaatsvinden.

  Er werken velen uit hogere dimensies door hem heen. Tijd en ruimte bestaan niet meer, er is alleen een heel geconcentreerd NU waarin er ongelofelijk veel doorkomt en gebeurt. Wat hij als klanken en woorden, beelden en inzichten meegeeft werkt heel lang door in alle lagen van iemands Wezen.

  Ik kan iedereen die vooruit wil komen op de Inwijdingsweg naar het Christus Bewustzijn, zoals die anno 2020 vorm krijgt, een sessie bij John van harte aanbevelen!

  Mieke

  Healer, Schrijver

  Samen verder

  De dagindeling, die laten we ontvouwen!

  De dag is van 10 tot 16.30 uur. De eenvoudige lunch bestaand uit soep en brood. Natuurlijk is er de gehele dag koffie en thee.

  De financiële bijdrage is 124 euro per persoon. Het is gemakkelijker om me te bellen om een afspraak te maken. Het kan op alle dagen van de week.

   

  Bel me om samen een specifieke datum af te spreken die voor jullie goed voelt,

  06 534 04 196