Avondworkshop Aarde connectie ‘ON TOUR in Oisterwijk’

Datum evenement

6 juli 2023

Tijd evenement

19:30

Locatie evenement

Over the Rainbow

Avondworkshop Aarde connectie ‘ON TOUR in Oisterwijk’

 

Vol vertrouwen ga je aarden vanuit je kern.

 

Je voelt je weer geaard, stevig en geconnect met je omgeving. De energie bruist weer door je lijf waarbij je ook een diepe rust ervaart.

 

 

AARDINGS KLACHTEN

Lastig, om in je ééntje goed te aarden?

Je zit misschien teveel in je hoofd. Je ervaart niet dat de energie van jezelf de aarde instroomt, zoals een bliksemafleider doet. Je vind het niet gemakkelijk om geaard te blijven, eigenlijk zo gegrond te zijn als een dik gewortelde oude eik.
Om met moeder aarde in contact te blijven lukt je niet altijd. Soms voelt het alsof je afgesloten bent van haar. Hierdoor krijg je teveel prikkels.
Misschien sta je hier wel heel alleen in. Begrijpt je omgeving je niet. En ervaar je, jezelf niet zoals je zou willen. En hierdoor kan je de spanning in je lijf niet goed afvoeren.

 

 

 

JE KOMT ECHT TOT DE KERN

Zodat je: buikgevoel weer een goede raadgever wordt.

JE GAAT VOLEDIG AARDEN

Zodat je: zonder prikkels stabiel staat

JE ONTDEKT HOE DIEP JE KAN AARDEN

Zodat je: vanuit een oerkracht in het dagelijkse leven in stapt

JE KRIJGT MEER VERTROUWEN

Zodat je: doet waar je energie van krijgt

 

 

VERBINDING

Vreugde in wie je bent

 

 

HET CONTACT MET MOEDER AARDE MAAKT JE BLIJ

Een ‘aarde connectie’ geeft weer energie om verder te gaan. Je voelt je weer geaard. Je staat weer stabiel in je energie. Het geeft je rust en ruimte in je lijf. De diepe aarding zorgt, dat je weer in balans komt. Je voelt je herboren en komt in ‘jouw’ licht te staan. En met gelijkgestemden in een groep gaat dit nog fijner en gemakkelijker. Je komt er nog dieper in en beklijft het beter!

 

 

VOELEN

Energie gaat weer stromen

 

 • HEALING MEDITATIE ( TRANSMISSIE) IN EEN HOGE DIMENSIE

We zitten in een cirkel en daar ga ik een helende meditatie reis met je maken, Een diepgaande transmissie. Door mijn diepe aarde connectie en mijn helende energie kom je diep in jouw aarding te staan. Je maakt een persoonlijke reis welke ik begeleid in de groepsenergie.

We zullen ons verbinden met een krachtplek van de wereld. Dat zou kunnen zijn de Uluru in Australië, de Himalaya in Nepal, de Schiehallion in Schotland of de Panakiri in Nieuw Zeeland. Elke keer zal een andere krachtplek zich aandienen.

Ik breng de energie in een hoge dimensie waarbij we ondersteunt worden door de natuurkrachten van onder andere de Walvis, de Draken en de andere elementalen. Maar ook met het Christusbewustzijn, Merlijn en de vele Lichtmeesters. Oftewel het gehele veld van op en in de Aarde.

 

 

ANDEREN OVER JOHN

‘Ik voel het Christus Bewustzijn in en om hem heen aanwezig’ 

Sessies bij John zijn hele grote geschenken, waar ik me altijd op verheug! Ik wandel al jaren mee in therapeutisch Nederland; John kan zó liefdevol de kern raken vanuit het Hartperspectief.

Compleet belangeloos geeft hij 100 %, iedere seconde dat je op de tafel ligt voel je dat er door de wederzijdse verbinding een veel grotere uitwisseling plaats vindt dan die tussen 2 personen. Zijn overgave en toewijding maken altijd een diepe indruk op me. ‘Zo is het bedoeld’, weet ik – hij is als een goddelijk instrument dat de adem van vele Lichtmeesters en Lichtwezens door zich heen laat komen, en alles zo zuiver mogelijk doorgeeft.

John krijgt niet alleen essentiële informatie door over waar je innerlijk staat, over je helpers en Gidsen op je weg, over jouw taak in het licht van jouw Zielenplan. Hij geeft healingen door die energetisch loepzuiver zijn.
Ik kan maar van weinig mensen aanrakingen verdragen aan mijn lichaam, omdat ik voel dat ze zelf nog onverwerkte stukken in zich dragen die onbewust mee gaan resoneren, waardoor ik me niet volledig kan openen. Bij John was het meteen goed, vanaf de eerste aanraking – waar hij altijd toestemming om vraagt – was er een volledig vertrouwen. De persoonlijkheid werkt dan niet meer mee, het goddelijke ‘werk’ gebeurt door hem heen waardoor er op een veel dieper niveau heling kan plaatsvinden.

Er werken velen uit hogere dimensies door hem heen. Tijd en ruimte bestaan niet meer, er is alleen een heel geconcentreerd NU waarin er ongelofelijk veel doorkomt en gebeurt. Wat hij als klanken en woorden, beelden en inzichten meegeeft werkt heel lang door in alle lagen van iemands Wezen.

Ik kan iedereen die vooruit wil komen op de Inwijdingsweg naar het Christus Bewustzijn, zoals die anno 2020 vorm krijgt, een sessie bij John van harte aanbevelen!

Mieke Vullink

Wisdomkeeper, Schrijver

 

 

De avond indeling

Om 19.30 uur starten  we met de eerste healings transmissie, gevolgd door het delen van de ervaringen. Na een korte thee pauze gaan we om 20.30 uur weer verder met de tweede healings transmissie. Ook weer met het delen van onzer ervaringen. Dit is nodig om het fysiek ook goed in ons lijf te integreren. Om 21.30 uur nemen we afscheid van elkaar.

 • De koffie en of thee staat klaar om 19 uur en kan je vast in de energie komen.
 • Natuurlijk kan je je eigen kristallen meenemen om deze in de energie op te laden.
 • De financiële bijdrage bedraagt 27.50 euro
 • Adres:  PASTOOR VAN BEUGENSTRAAT 35 – 5061 CR  –  OISTERWIJK  –  ( in het pand Koos Kluytmans Interieurs)
 • Graag aanmelden bij Rozik Vittor via: Info@overtherainbow.nu
Helaas het event is al geweest

Locatie evenement

Totaal aantal plekken 18
 • Over the Rainbow
 • Pastoor van Beugenstraat 35
 • Oisterwijk
 • Nederland

Event details

 • 6 juli 2023 19:30   -   21:30
Deel dit event
TOEVOEGEN AAN KALENDER