Healing massage

Een diepgaande massage om blokkades op te ruimen waardoor ruimte ontstaat om jezelf te zijn

hilversum paikea massage bindweefsel

Een trauma kan diep in het lichaam zitten en met een healing massage kom je daar beter bij. De fysieke en mentale klachten zijn soms al merkbaar bij je. En heb je behoefte om bevrijd te worden van soms onverklaarbare gevoelens. Deze vorm van healing massage confronteert je met jezelf. Waarbij ik luister en constant invoel wat jij aankan.

Samen gaan we de diepte in
Terwijl jij op de behandeltafel ligt maak ik contact met je fysieke en energetische lichaam.  Vervolgens ga ik je masseren met olie. En zal het vastzittend bindweefsel losmaken.
Op diverse plekken zal ik meer druk geven. Hier mag je dan diep doorheen ademen. Je zal merken dat er al snel meer ruimte en energie vrijkomt!
Vertrouwen en openstellen is hierin heel belangrijk. Dat gaat niet altijd in één keer maar wel geleidelijk. Samen gaan we de diepte in.

Diepe rust met klankschalen
Hier in de praktijk sluit ik ook nog wel eens af met een paar Tibetaanse klankschalen. Deze worden op of om je heen geplaatst. Dit geeft een heerlijke diepe vibratie in al je cellen, waardoor je nog meer rust ervaart.

Zorg dat je geen volle agenda hebt na een energetische behandeling
Healing kan uitwerkingen geven in het lichaam. Zoals je lichter voelen, rillerigheid, koude ervaren, moeheid en emotionele ontladingen. Het lichaam heeft tijd nodig om de informatie te integreren.

afspraak inplannen

Plan direct een healing massage in

Kies een datum en tijd. Zorg dat je na de behandeling geen verplichtingen hebt. Een healing werkt vaak nog enige tijd na.

Zit er geen passende tijd bij? Bel me dan of stuur een WhatsApp bericht.

Laden...